Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Παίζουν τα… ρέστα τους οι νταβατζήδες και ετοιμάζουν «πραξικόπημα»!


ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ «ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έταζε στον ελληνικό λαό παροχές και έξοδο από τα μνημόνια, αυτοί που υποθήκευσαν το μέλλον της πατρίδας μας, μαζί με τους νταβατζήδες που τους προστάτευαν για να ρουφούν το αίμα των Ελλήνων, έβαζαν στοιχήματα για τους 5 ή 6 μήνες που η κυβέρνηση της αριστεράς θα υποχρεωνόταν να δηλώσει «υποταγή» στους δανειστές.
Το σχέδιο εξελίχθηκε με αριστοτεχνική ακρίβεια, αν και ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε το χέρι του, επιδεικνύοντας απίστευτη κωλυσιεργία στην πάταξη της διαπλοκής, της φοροαποφυγής και των σχέσεων μεταξύ πολιτικών – καναλαρχών – μεγαλοεργολάβων. Αγνόησε, μάλιστα και τη φιλική συμβουλή που έλαβε από κορυφαίο πολιτικό στέλεχος που του επεσήμανε πως θα έπρεπε να τελειώσει νωρίς, από τη στιγμή που το άνοιξε προεκλογικά, το θέμα των νταβατζήδων, πριν εκείνοι προλάβουν να τον εξουδετερώσουν πολιτικά.
Τα γεγονότα, λοιπόν, επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το κορυφαίο πολιτικό στέλεχος που σήμερα, βέβαια, δεν έχει καμία ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πατρίδας μας. Οι ολιγάρχες της διαπλοκής, ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα να τους δίνει… ραντεβού στην Αθήνα, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, υλοποιώντας έτσι την προεκλογική δέσμευσή του έναντι του λαού, παίζουν τα ρέστα τους για τη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού. Και ο… ειδικός σκοπός δεν είναι άλλος απ΄ το να διασφαλίσουν την ατιμωρησία τους…
Ότι είναι αδίστακτοι και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, ακόμα και να οδηγήσουν στο θάνατο χιλιάδες Ελλήνων μέσω της απόλυτης φτωχοποίησης, για να συνεχίζουν εκείνοι να πλουτίζουν καθημερινά, το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, ο ελληνικός λαός και αναμένει να το μάθει από τα χείλη και κυρίως τα… έργα του Αλέξη Τσίπρα, είναι η επιβολή –επιτέλους- της νομιμότητας σε αυτό τον τόπο.
Αυτό το μνημόνιο δεν πρέπει να το πληρώσουν ξανά οι φτωχοί, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, αλλά όλοι εκείνοι που στα 5 χρόνια της κρίσης συντάχθηκαν με τα μνημονιακά συμφέροντα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα δικά τους συμφέροντα…
Και σήμερα καλείται ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να αποδείξει πως έφτασε η ώρα να πληρώσουν όσοι έλαβαν, αλλά και όσοι χορήγησαν τα θαλασσοδάνεια στo ΜEGA και τα άλλα κανάλια της διαπλοκής, όσοι… έσπευσαν να «πτωχεύσουν» τον Βωβό, εις βάρος του λαού και όλοι εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και την πλειονότητα των Ελλήνων στην πτώχευση.
Πρόθυμοι πολιτικοί, πάντα υπήρχαν, ήδη υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν για να στηρίζονται από τους καναλάρχες και τους λοιπούς ολιγάρχες για να σβήνουν τα… ίχνη τους και να εξασφαλίζουν την ιδιότυπη ασυλία των νταβατζήδων.
Γι’ αυτό και σήμερα, ο μεγάλος στόχος για τον Αλέξη Τσίπρα και ίσως και ο μόνος που μπορεί να μετριάσει, αν τελικά επιτευχθεί με αποτελεσματικό τρόπο, τον πόνο που θα προκαλέσει στον λαό η εφαρμογή ενός ακόμη μνημονίου, είναι η πάταξη της διαπλοκής και η φραγή από μέρους του, στα βρώμικα σχέδιά τους για τη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
Εκείνοι που… προσφέρονται για να ανοίξουν διάπλατα οι κυβερνητικές πόρτες στους Θεοδωράκηδες θα διαψευστούν οικτρά από την σκληρή πραγματικότητα.
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχτεί ένα νέο μνημονιακό… πραξικόπημα για τη δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών, τύπου Παπαδήμου, η οποία έδωσε τη χαριστική βολή στην πατρίδα μας.
Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι καναλάρχες και οι μεγαλοεργολάβοι, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους.
Γι’ αυτό, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Άμεσα ο πρωθυπουργός πρέπει να υλοποιήσει τη δέσμευσή του, όπως ακριβώς τη διατύπωσε το πρωί, μετά την επώδυνη συμφωνία που υπέγραψε για την υποταγή της χώρας μας στα γερμανικά σχέδια και την επιβολή ενός ακόμη μνημονίου.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί αυτό το κεφάλαιο με τρόπο τέτοιο που μπορεί να του προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ειδικά αν όλα τα έσοδα από την καταπολέμηση της διαπλοκής και της φοροαποφυγής δοθούν για την ανάπτυξη της χώρας και την ελάφρυνση εκείνων που σηκώνουν πέντε χρόνια όλα τα βάρη και όχι για υπέρ των δανειστών.
Ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να καταλήξει σε τσέπες νταβατζήδων από όσα θα κληθεί και πάλι να πληρώσει ο λαός.
Ήδη, οι διαπλεκόμενοι μεγαλοεργολάβοι και οι… φίλοι τους, τρίβουν τα χέρια τους και ετοιμάζονται να ρουφήξουν τα 35 δισεκατομμύρια του πακέτου επενδύσεων που θα προσφέρει η Κομισιόν στην Ελλάδα, ως… αντάλλαγμα για την υπογραφή του μνημονίου.
Ο πρωθυπουργός οφείλει να διασφαλίσει όλα τα παραπάνω και παράλληλα να προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για το ελληνικό Plan B, αυτό που δεν είχε έτοιμο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να υποκύψει στους εκβιασμούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε, ώστε να αποφευχθεί η οριστική ρήξη και η άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Γνωρίζει καλά, πως όποιος ανοίξει την κερκόπορτα για την είσοδο της διαπλοκής και σε αυτή την κυβέρνηση, που εξελέγη ακριβώς για την πάταξή της, όποιος τολμήσει να βάλει ταφόπλακα στις ελπίδες του λαού για κάθαρση, θα καταστεί αυτομάτως δόλιος μειοδότης.
Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος πια… Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα για να ξεβρομίσει ο τόπος από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και του Plan B, ώστε να μην μπορεί κανένας ξανά να εκβιάσει τη χώρα, τους Έλληνες και τον εκλεγμένο πρωθυπουργό, όταν σε ένα, δύο ή τρία χρόνια το αργότερο, βρεθούμε ακριβώς στην ίδια θέση…
olympiada


Δημοσίευση σχολίου