Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΒΑΣΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Φωνάζει το διεφθαρμένο καθεστώς

Επιχειρούν άθλια ανατροπή κυβέρνησης, ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος της χούντας στην Κύπρο.
Όλο το σάπιο σύστημα. Όλοι οι διεφθαρμένοι, οι βαλιτσοφόροι, οι μιζαδόροι, το παρακρατος της διαπλοκής που λυμαίνεται κάθε σπιθαμή δημοσίου βίου. Τα σταγονίδια της δικαιοσυνης, του ΣΔΟΕ, του μαύρου χρήματος που εξασφάλιζε την ατιμωρησία του και την διαιώνιση του μολυσματικού του είδους.
Όλοι αυτοί που διαβεβαίωναν το διεφθαρμένο σύστημα λειτουργών που διαθέτουν σε όλες τις βαθμίδες: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ! Αριστερή παρένθεση ειναι!
Μην φοβάστε ρε! Δεν θα μας κάνουν τίποτε, πιασμένους τους έχουμε…
Και όντως αυτοί έβλεπαν μονον έναν Καμμένο να στέλνει φακέλους κατά ριπάς στον εισαγγελέα, την ίδια στιγμή που Βαλαβάνηδες και Βαρουφάκηδες διαιώνιζαν την σήψη διορίζοντας νταραβεριτζήδες σε πρόσωπα κλειδιά. Και οι Νικολούδηδες να αμπελοφιλοσοφούν όπως πολύ σωστά έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης: Αφήστε τα ηθικά θέματα και βάλτε κανέναν φυλακή
Και έτσι δεν φοβόντουσαν, παρότι η αριστερή παρένθεση έδειχνε να κρατά.
Μέχρι που ο Τσίπρας δεν τους έκανε το χατήρι. Δεν έφυγε με ελικόπτερο και απέτρεψε το τέλος του σχεδίου Παπανδρέου να υλοποιηθεί.
Και όμως νάσου, οι εφεδρείες από το πουθενά: Να οργανώνουν τα νέα Ιουλιανά, ένα χυδαίο πραξικόπημα με «ιδεολογικό περίβλημα»
Ο ιδεολογικός φερετζές τους όμως έχει πέσει μετά τις αποκαλύψεις του ευπατριδη της αριστεράς, Περικλή Κοροβέση, που ο Αλαβάνος έσπευσε να τον εξαφανίσει.
Και όμως είναι εδώ, κάνοντας το πραξικόπημα για λογαριασμό της διαπλοκής, η οποία φωνάζει: ΒΑΣΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ!
Την απάντηση όμως θα σας την δώσει ο λαός στις εκλογές.
Και εκεί θα καταλάβετε το πραγματικό μηνυμα του δημοψηφίσματος. Που τολμάτε να το χρησιμοποιείτε στην άθλια ανατροπή κυβέρνησης που επιχειρειτε, ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος της χούντας στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: