Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το «σχέδιο» Λαφαζάνη είναι αυτό που ηταν πάντα: Φραξιονισμός.






 




Και περίμενες Αλέξη αντιπρόταση από τους αντιφρονούντες. Όπως περίμενες τα 5 δις που θα έδινε προκαταβολή η Ρωσία για τον αγωγό. Όταν ο κύριος Λαφαζάνης γνώριζε καλά οτι οι Ρώσοι θα αναλάμβαναν πλήρως την κατασκευή του αγωγού και όχι βεβαίως «μετρητά». Η συνήθης τακτική λοιπόν:
Φραξιονισμός και εισοδισμός
Γύρνα πισω στην ιστορία του ΚΚΕ που ειδαν και έπαθαν να τον ξεφορτωθούν. Φραξιονισμός και εκεί. Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Χαρίλαος, μοιάζουν με τα μεταχειρισμένα αυτοκινητα.
Χαίρεσαι δυο φορές. Την μια που τα αγοράζεις και την άλλη που τα πουλάς και ησυχάζεις.
Αυτό έγινε και σήμερα μπροστά σε 600 άτομα, στην συγκέντρωση για το «Ισκρα» που παραπέμπει στην πρωτη εφημερίδα του Λένιν.
Επικαλούνται τον Λενιν λοιπόν, τον μέγα ευεργέτη της Γερμανίας, επειδη προφανώς θελουν να του μοιάσουν.
Οπως είπε ο Καζαντζακης στον καπετάν Μιχάλη «μαϊμουδιζε τον κύρη του».
Και τα νεύρα τους σήμερα ειναι δικαιολογημένα αφού «σπίθα» δεν γίνεται με 60@ άτομα, λιγότερα και από όσα θα μάζευε μόνη της η Μακρή στην Κοζάνη.
Μπορεί λοιπόν η σπίθα αυτή να μην μπορεί καν να αγγίξει τον Αλέξη σε επίπεδο λαϊκού ερείσματος, το κοινοβουλευτικό σαμποταζ όμως είναι αντιστρόφως ανάλογο της κοινωνικής απήχησης.
Θα πρέπει λοιπόν Αλέξη Τσίπρα να τολμήσεις, ώστε να επανέλθει η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση σε αντιστοιχία με το κοινωνικό αίσθημα.
Posted by natos1

ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια: