Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Δήμαρχος Ρώμης: “Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά…”





Σε συγκινητικό μήνυμα που απηύθυνε η Δήμαρχος Ρώμης Sabrina Alfonsi προς τον Δήμαρχο Σαμοθράκης Αθανάσιο Βίτσα, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά, είμαστε ενωμένοι μαζί σας σε αυτή την ευαίσθητη ιστορική στιγμή. Τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη και τα σχετικά ζητήματα που εγείρονται με το κύμα που ονομάζεται «Μαφία του Κεφαλαίου» θέτουν σε δοκιμασία τις κοινωνικοπολιτικές ισορροπίες. Αυτές είναι οι στιγμές όπου πρέπει να ενδυναμώσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν καθώς και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις».


alfonsi-rome


Στα πλαίσια της προετοιμασίας της μελλοντικής συνεργασίας των Δήμων Ρώμης και Σαμοθράκης, εκδηλώθηκε συγκινητική υποστήριξη της Δημάρχου Ρώμης κυρίας Sabrina Alfonsi προς τον ελληνικό λαό.
Σήμερα που αναδεικνύεται έντονα το πολιτικό έλλειμμα στις ηγεσίες των κρατών μελών της Ε.Ε. προς το όραμα της ενωμένης Ευρώπης, προκαλεί συγκίνηση η στήριξη θεσμικών φορέων που εκπροσωπούν μεγάλο μέρος των λαών και αφήνουν την ελπίδα ζωντανή ότι οι τεχνοκράτες της «Μαφίας του Κεφαλαίου» θα αποτύχουν και η δημοκρατία και το δίκαιο των λαών θα θριαμβεύσει.
Alexandroupoli Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: