Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΔΟΤΕΣ Χρωστάνε εκατομμύρια στα ασφαλιστικά ταμεία, είναι ελεύθεροι και εκβιάζουν υπουργούς!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 18, 2015

ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ
Δείτε την εμετική επίθεση στον Παύλο Χαϊκάλη που αναλαμβάνει την κοινωνική ασφάλιση και μάθετε ότι χρωστούν:
– 7,500,000 χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο (φόροι, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΔΟΕΑΠ κ.λπ)
– 20.000.000 ευρώ στις τράπεζες από θαλασσοδάνεια που έλαβε με… πολιτικά μέσα.
– 1.500.000 ευρώ δεδουλευμένα στους εργαζόμενους ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!
Διαβαστε τι αποκάλυψαν στην ΕΣΗΕΑ οι εργαζόμενοι:

«Ελεύθεροι» κυκλοφορούν οι… «Τύποι»
Προβλήματα στην κυκλοφορία της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» την εβδομάδα που μας πέρασε, με αποκλειστική ευθύνη των εργοδοτών που εμπαίζουν τους εργαζόμενους μη καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα πολλών μηνών και αθετώντας τις όποιες – κατά καιρούς – υποσχέσεις έχουν δώσει για την αποπληρωμή τους
Ο λόγος για τις 24ωρες απεργίες που αποφάσισε το σύνολο των 170 εργαζομένων στην επιχείρηση των κυρίων Αλ. Σκαναβή και Δ. Μπενέκου, και κήρυξαν τα συνεργαζόμενα σωματεία του Τύπου (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ) είναι απλός όσο και δραματικός για τη ζωή των απασχολούμενων στην εταιρεία: τους χρωστάνε δεδουλευμένα πολλών μηνών – συνολικού ύψους 1.500.000 ευρώ και τους… δουλεύουν ψιλό γαζί.
Σε συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ μεταφέρθηκε από εκπροσώπους των εργαζομένων στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι η εργοδοσία ομολόγησε ότι βαρύνεται με χρέη προς το Δημόσιο (φόροι, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΔΟΕΑΠ κ.λπ) ύψους 7.500.000 ευρώ! Παράλληλα, όπως γράφει ο Δ. Τρίμης στην ΕφΣυν, όλη η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει ότι η ίδια επιχείρηση χρωστάει κάπου 20.000.000 ευρώ στις τράπεζες από θαλασσοδάνεια που έλαβε με… πολιτικά μέσα.
Τα παραπάνω χρέη δημιουργήθηκαν την τελευταία πενταετία, γράφει ο Δ. Τρίμης επισημαίνοντας: το αβίαστο ερώτημα που προκύπτει είναι ασφαλώς το πως αυτοί οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να υποδύονται τους εκδότες και να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, όταν μάλιστα ο ένας εξ αυτών φαίνεται από τη γνωστή λίστα Λαγκάρντ να κατέχει μερικά εκατομμυριάκια ήδη από το 2007, στο υποκατάστημα Γενεύης της HSBC…
Υ.Γ.: Την Παρασκευή, μετά από την παράδοση επιταγών ύψους 190.000 € στον Πρόεδρο(!) της ΕΤΗΠΤΑ για οφειλές δεδουλευμένων για τα έτη 2013-2014, στην συνέλευση των εργαζομένων στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» αποφασίστηκε να εκδοθεί το κυριακάτικο φύλλο.
Πηγή πληροφοριών: http://anasigrotisi.blogspot.gr/2015/05/15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: