Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η εναλλακτική της Αριστερής πλατφόρμας – Όλα στην φόρα

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

fantomarimbaud

Πολλοί αναρωτιόμαστε γιατί η Αριστερή Πλατφόρμα και οι προσκείμενοι σε αυτή δεν αποκαλύπτουν το εναλλακτικό τους σχέδιο.

Η πρώτη απάντηση είναι ότι δεν έχουν η τουλάχιστον αυτές που έχουν είναι για γέλια και ντρέπονται να τις βγάλουν στην δημοσιότητα…κάτι δικαιολογίες ότι τους απαγορεύει ο Τσίπρας να τις αποκαλύψουν είναι για μικρά παιδάκια.

Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν και γιατί δεν την λένε? Μήπως γιατί θα αποκαλυφθεί η συνωμοσία τους?
…όχι δεν θα τους τσουβαλιάσω όλους.,κάποιοι συνωμοτούν και κάποιοι παρασύρονται(ένας από αυτούς ο Λαφαζάνης).

Με λύπη αποκαλύπτω αυτά που λένε μέλη τους…όσοι έχουν επαφές μαζί τους δεν θα με αμφισβητήσουν.

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια:


Να πάρουν το κόμμα.

Αυτό μπορούν να το πετύχουν με το να αναγκάσουν τον Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τα ποτάμια,απαξιώνοντας τον με συνέπεια να χάσει την πλειοψηφία εντός του Σύριζα.

Σκοντάφτει προς το παρόν αυτός ο σχεδιασμός στις επανειλημμένες δηλώσεις του Αλέξη ότι δεν θα συγκυβερνήσει με τα ποτάμια.Τους λέει λοιπόν ξεκάθαρα ότι γνωρίζει τον σχεδιασμό τους.


Αν πάρουν το κόμμα θα το καθαρίσουν από τους δεξιούς όπως αποκαλούν όλους,ανεξαιρέτως,τους συνεργάτες του Αλέξη και θα το επαναφέρουν στην ιδεολογική καθαρότητα του 4%.


Πως δούλευαν όλο αυτόν τον καιρό:

  1. Στοχοποιώντας το περιβάλλον Τσίπρα και αποκαλώντας τους ψηφοφόρους που τον στηρίζουν πότε πασόκους,πότε δημαρίτες,πότε εγκάθετους των ΑΝΕΛ,πότε κομματόσκυλα(οι ίδιοι δεν είναι),πότε Βαρουφίτσες,πότε Τσιπροκαμμένους κτλ….αν αυτό λέγετε αριστερή συμπεριφορά αναρωτηθείτε μόνοι σας.
  2. Κλείνοντας τις πόρτες των τοπικών και νομαρχιακών σε νέα μέλη διατηρώντας με αυτόν το τρόπο τον Σύριζα των συνιστωσών
  3. Τοποθετώντας δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά εντός Σύριζα αλλά και στον σχηματισμό των ψηφοδελτίων…εδώ φταίει ο Αλέξη που τους το επέτρεψε αλλά και εμείς που ψηφίσαμε τα στελέχη αυτά να καταλάβουν τις θέσεις τους(κυρίως στις νομαρχιακές).
  4. Συνεχής κριτική στο αντίπαλο στρατόπεδο χωρίς να αποδέχονται την κριτική του
  5. Ερμηνεύοντας κατά το δοκούν το καταστατικό του κόμματος
  6. Συστήνοντας τα δικά τους μαγαζάκια εντός του κόμματος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: