Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όταν ο Θεοδωράκης (το σούργελο με τα ανοιχτά πόδια) υμνούσε τον Λάμπρου της ΑΤΕ!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 21, 2015

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΤΕ


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

ΕΤΡΩΓΑΝ 5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ!

Είναι οι χρυσές εποχές του εκσυγχρονισμού, όταν συντελείτο το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην νεώτερη Ελληνική ιστορία. Πλιάτσικο που πληρώνουμε όλοι σήμερα με την υποδούλωση της χώρας. Σήμερα έρχεται στο φως το μεγάλο σκάνδαλο της Αγροτικής που στοίχισε στον Ελληνικό λαό τουλάχιστον 5 δις. Είναι το σκάνδαλο που το Ολυμπία έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια.

Η συμμορία του Σημίτη έτρωγε δεκάδες δις από το αίμα του Ελληνικού λαού, έκανε μαύρες συμφωνίες με τους γερμανούς για δάνεια – μαμουθ που γινόντουσαν μίζες στις τσέπες εκσυγχρονιστών, αλλά ο λαός ήταν σε πλήρη καταστολή. Από κάτι Θεοδωράκηδες, που σήμερα η διαπλοκή ξέρασε στα μούτρα των Ελλήνων ως «κομματάρχες».

Και κάτι Λαφαζάνηδες, Βαλαβάνηδες κλπ επιχειρούν να τους ανοίξουν τις κερκόπορτες της εξουσίας. Με κόκκινη προβιά πάντα.

Το εάν ο Θεοδωράκης έκρυβε τα εγκλήματα έχοντας άμεσο όφελος, δεν χρειάζεται έρευνα. Οι παχυλές αμοιβές του στην σημιτική ΕΡΤ είναι η απόδειξη. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μία εκπομπή …δωματίου!

Σήμερα όμως που η μπόχα βγήκε στην επιφάνεια, ουδείς δικαιούται να λέει πως δεν ήξερε. Πρωταρχικός στόχος είναι η εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας και όποιος προσπαθεί να τους διασώσει κάνοντας τους «απαραίτητους», είναι συνένοχος. Όσες κόκκινες προβιές και αν φορέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: