Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Μπουτάρης: Ο Τσίπρας είναι μπολσεβίκος, δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο – Zήτω το Ποτάμι

bolshevik


Ο πρτος δημότης της Θεσσαλονίκης άνοιξε το κουτάκι με τις μαλακίες και ξέχασε να το κλείσει: «Ο Τσίπρας είναι μπολσεβίκος, δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο – Zήτω το Ποτάμι»
Ζήτω η μαλακία που σε δέρνει….

Κόφτο το γαμημένο, ρε  μεγάλε, αφού δεν το αντέχεις…
Εύκολο είναι; Θα μου πείτε…  Δευτέρα φύση!  Αφού πήγε σ’ ένα περίπτερο και ζήτησε αλκοολικές μπαταρίες!

Και που ‘σαι Μπουτάρ Χαϊβάν Εφέντη, γιατί δε δοκιμάζεις  το δάχτυλο; Παμπάλαιο το κόλπο, αλλά τις περισσότερες φορές αποδίδει!

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με απίστευτους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Πρωθυπουργο: «Είχα ελπίδες για τον Αλ. Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»
Χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει »νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία»». «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;» διερωτήθηκε.
Ο Γ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι «ζούμε έναν εφιάλτη» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου» σχολιάζοντας σκωπτικά: «Μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο»
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας», χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης «άλλοθι».


potamiamyras001
Η ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων» εξ ου και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή.
iefimerida
Δημοσίευση σχολίου