Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη Σοκ! Κατάθεση Στάικου για δωροδοκία Τατούλη από Πάλλη και Ρέστη



ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
ΣΤΗ Ν.Δ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΒΕ;

image

Posted by Cassandra στο Ιουλίου 28, 2015

Γι αυτό ο κύριος Τατούλης κουνούσε το δάχτυλο για το κούρεμα καταθέσεων;

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε «παρών» για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ, ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για υπόθεση δωροδοκίας.

Τον Π. Τατούλη ονοματίζει σε ένορκες καταθέσεις που δόθηκαν ενώπιον τριών εισαγγελικών λειτουργών (Ευγενία Κυβέλου, Ελένη Σίσκου, Χαράλαμπο Λακαφώση), ο 56χρονος αρχιτέκτονας – μηχανικός, Χαράλαμπος Στάικος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, ο εν λόγω μάρτυρας υποστηρίζει ότι ήταν παρών όταν ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, ο οποίος – κατά τον ίδιο – λειτουργούσε για λογαριασμό του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, δωροδόκησε με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ τον Π. Τατούλη.

Το περιστατικό τοποθετείται στα τέλη του 2010, όταν δηλαδή ο τελευταίος διεκδικούσε για πρώτη φορά τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ενώ οι δύο σχετικές καταθέσεις του Π. Στάικου ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έχουν δοθεί από το Μάρτιο του 2014.

Σε αυτές ο μάρτυρας αναφέρει, μεταξύ των άλλων, ότι η δωροδοκία έγινε στη βίλα του Πάλλη στην περιοχή της Βούλας. Τα χρήματα ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ από την τράπεζα σε πλαστικοποιημένη διαφανή συσκευασία. Δόθηκαν «μπροστά του» και ο Π. Τατούλης τα έβαλε μέσα σε ένα μαύρο σακβουαγιάζ και αποχώρησε.

Επίσης, στις καταθέσεις του ο Χ. Στάικος, όπως ανέφεραν νομικοί κύκλοι στο directnews.gr, φέρεται να περιγράφει και άλλες δωροδοκίες κρατικών λειτουργών που έκανε ο ίδιος για λογαριασμό του Βίκτωρα Ρέστη, προκειμένου όπως υποστηρίζει να αποχαρακτηριστούν δημόσιες δασικές εκτάσεις και έτσι να τις εκμεταλευτεί ο εφοπλιστής για εμπορικές δραστηριότητες.

Το directnews.gr θεωρεί, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Όταν όμως οι καταγγελίες αφορούν πολιτικά πρόσωπα προέχει η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και η ενημέρωση της κοινής γνώμης. Επομένως, η Δικαιοσύνη θα πρέπει τάχιστα να ερευνήσει την υπόθεση αυτή και να αποδώσει τα του «Καίσαρος τω Καίσαρι».

ΠΗΓΗ: http://www.koutipandoras.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: