Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΙΓΟ… ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!


Λέει ο Βαγγέλης στις ομιλίες του και στους μονολόγους του στη TV όπου δεν έχει αντίλογο,ότι θέλει με νόμους να προστατεύσει και να θωρακίσει τη χώρα και τους πολίτες από πολιτικούς που βάζουν το δάχτυλο στο μέλι, κλέφτες, απατεώνες και λαμόγια.
Βαγγέλη επειδή γνωρίζουμε και οι δύο από »πολιτικό λόγο» και μιλάμε την ίδια γλώσσα…είσαι λίγο πονηρούλης και ψευτράκος ε;;;
Βαγγέλη θα σου θυμίσω 5 από τις »θωρακίσεις» (όχι ότι τις έχεις ξεχάσει) που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχετε ψηφίσει και μαζί και μόνοι…
-Τον κατάπτυστο ανήθικο νόμο »περί ευθύνης υπουργών» ο οποίος μπορεί να απαλλάξει κλέφτες και λαμόγια υπουργούς και τους συνεργάτες τους!
-Την απαλλαγή από ποινικές ευθύνες των προέδρων και διοικήσεων ΔΕΚΟ και οργανισμών που κατ’εντολή έπαιξαν και »έχασαν» στο τζόγο του χρηματιστηρίου τα αποθεματικά, τις συντάξεις,τον ιδρώτα, την περιουσία του λαού στη μεγάλη λεηλασία!
-Την απαλλαγή από ποινικές ευθύνες των διοικήσεων τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους,κλέφτες και λαμόγια που πτώχευσαν τις τράπεζες,καταλήστεψαν την περιουσία του λαού,έφεραν ανακεφαλαιοποίηση με νέα δάνεια πολλών δεκάδων δις ευρώ τα οποία μπήκαν στο χρέος και φορτώθηκαν στις πλάτες του λαού.
Ε;;; Βαγγέλη και όποιος παίρνει δάνειο από τις τράπεζες ξεπληρώνει δύο δάνεια…και το δάνειο που πήρε ο ίδιος από την τράπεζα, αλλά και το δάνειο που πήρε η τράπεζα με την ανακεφαλαιοποίηση, ωσάν να ήταν δικό του!
-Την απαλλαγή των υπευθύνων οι οποίοι κατ’εντολή σας μετέτρεψαν τα αποθεματικά αρκετών δις ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων,των νοσοκομείων,των πανεπιστημίων κλπ σε ομόλογα και αμέσως μετά τα κουρέψατε και τα καταστρέψατε!
-Την απαλλαγή των υπευθύνων που κούρεψαν τα ομόλογα των Ελλήνων μικροομολογιούχων οι οποίοι αντί να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό όπως πολλοί »πονηρούληδες» από εσάς,εμπιστεύθηκαν και επένδυσαν στα ομόλογα τα οποία τονίζατε ότι ήσαν επικερδή, ασφαλή και είχαν την »εγγύηση» του δημοσίου!
Τελικά Βαγγέλη θωρακίσατε τους κλέφτες,τους απατεώνες,τη διαπλοκή,και το βρώμικο σύστημα που καταδυναστεύει το λαό!
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: