Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΤΟ "ΠΟΤΑΜ"Ι ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟΠΛΑΤΥΠΟΔΕΣ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!


Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις έναν μαλάκα, δίνε μας σε παεακαλούμε και τις οδηγίες χρήσεως...


«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού Ι. Φωτήλα:

«Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς. 

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος» του ως "ευρωπαϊστής" και "αντί-λαϊκιστής", όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί "δήθεν δημοκρατών" συνιστούν ακραία πρόκληση. 

Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του». 

Οι αθλιότητες Φωτήλα (via news247.gr):

Τον ανένδοτο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας και ταυτόχρονα κατέπληξε τους πάντες στην αίθουσα καταλογίζοντας στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά ότι έχει καταντήσει τον Πολιτισμό: «Αριστερά της Τσουτσούνας».

«Καλώ σε ανένδοτο αγώνα κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο» είπε ο Ιάσωνας Φωτήλας τοποθετούμενος επί του προσφυγικού νομοσχεδίου το οποίο πάντως υπερψηφίζει το κόμμα του. Ο κ. Φωτήλας ο οποίος απεύθυνε ανοιχτή έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να δημιουργηθεί μια «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση». «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει - δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί ! μας καταστρέφει !» είπε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού προκάλεσε, όμως, ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση όταν καταφέρθηκε κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με έμμεσες αναφορές σε παράσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ. «Τι να περιμένει κανείς από τον υπουργό Πολιτισμού που κατάντησε τον Πολιτισμό «Αριστερά της Τσουτσούνας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: