Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο Κοντομηνάς παίρνει στον γκρεμό μαζί του την Τσικρίκα, τον Βερύκιο και τους άλλους

Παλιές, καλές ημέρες
Παλιές, καλές ημέρες


Ο Κοντομηνάς παίρνει στον γκρεμό μαζί του τους εργαζόμενους του Alpha

Ο τέταρτος οριστικός υπερθεματιστής έκλεισε. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την τέταρτη άδεια και πλήρωσε τα 20,5 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης τα οποία μπήκαν στα κρατικά ταμεία. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Κοντομηνάς έκανε τα πάντα για να ξεφλουδίσει σαν αυγουλάκι τον Καλογρίτσα. Και εν μέρει το πέτυχε. Όμως, εμείς εδώ γράψαμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι Καλογρίτσας.
Και το απέδειξε βάζοντας ζεστό χρήμα.
Ο Ιβάν, όμως, έκανε τουλάχιστον δύο φορές συγκεκριμένη πρόταση στον Κοντομηνά. Να του δώσει τον Alpha για να σώσει και τις θέσεις εργασίας. Για ένα γινάτι ο Κοντομηνάς αρνήθηκε. Θεωρούσε ότι θα βγάλει από τη μέση - στο πεδίο του επιχειρηματικού ανταγωνισμού - τον Ιβάν Σαββίδη. Κι έτσι ξεκίνησε τις επιθέσεις εναντίον του με τον πιο άθλιο τρόπο. Τον ακολούθησε και η Νέα Δημοκρατία και τώρα Μητσοτάκης και Κοντομηνάς είναι κόκκινα πανιά στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία και στη Θράκη όπου έχουν κρεμασμένα κασκόλ του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη μέχρι την Αλεξανδρούπολη.
Στον Ιβάν Σαββίδη δεν άρεσαν οι επιθέσεις και όπως είπε τις προηγούμενες ημέρες αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Alpha. Εκτός αν αλλάξει κάτι. Θα δούμε. Συζητά τώρα με τον Βαρδινογιάννη για το Star. Έτσι ο Κοντομηνάς παίρνει στο λαιμό του τους εργαζόμενους (όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον) του τηλεοπτικού του σταθμού. Δυστυχώς. Ο Κοντομηνάς θα πέσει στον γκρεμό και θα πάρει μαζί του και ανθρώπους που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε ένα μαγαζί γωνία.
Περιμένουμε την ερώτηση που θα του κάνει η Τσικρίκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: