Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ανεξηγητα φαινομενα... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ>Κάνουν ότι μπορούν για να μείνει ο Τσίπρας αιώνιος πρωθυπουργός! Η ιδιότυπη συμπεριφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και βουλευτών τους


Ανεξηγητα φαινομενα...
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ>Κάνουν ότι μπορούν για να μείνει ο Τσίπρας αιώνιος πρωθυπουργός!  Η ιδιότυπη συμπεριφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και βουλευτών τους

Eχει δίκαιο ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος Αντώνης Καρακούσης όταν κάνει λόγο για τα λάθη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σημερινό του άρθρο. Από την άλλη και οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βάλουν πλάτη στην κυβέρνηση Τσίπρα. Πάρτε παράδειγμα τους Ανδρέα Λοβέρδο, Ολγα Κεφαλογιάννη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο Kώστα Τσιάρα και τον ξακουστό Τραγάκη της διαβόητης Εξεταστικής των Εξοπλιστικών στην οποία ο Λοβέρδος υποστήριζε ότι οι αριθμοί λογαριασμού του Ακη αντιστοιχούσαν σε αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Οι παραπάνω βουλευτές σε μια χώρα που οργιάζει ο παράνομος (διαδικτυακός) τζόγος ιδιοκτήτες των οποίων είναι ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα εξαπολύθουν επίθεση στην επένδυση του OΠΑΠ με τα VLTs που θα φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έσοδα στο κράτος.
Η υποκρισία των συγκεκριμένων βουλευτών οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι εκτός συναγωνισμού και ρίχνει νερό στο μύλο των ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων που βρίσκονται απέναντι στην επένδυση του ΟΠΑΠ.
Την ίδια στιγμή όπως σωστά παρατηρεί ο Αντώνης Καρακούσης ο κ.Μητσοτάκης έκανε, όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να επιτύχουν οι σχεδιασμοί του κ.Τσίπρα.
 Το περασμένο καλοκαίρι πιεζόμενος από την καραμανλική πτέρυγα του κόμματός του σχεδόν εγκατέλειψε την προσπάθεια διεύρυνσης προς το κέντρο και άντ’ αυτού θέλησε να αναδείξει το «λαμπερό» πρόσωπο της παράταξής του, παρουσιάζοντας μια προβληματική, βγαλμένη από το παρελθόν, σκιώδη κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο δεν ενθουσιάζει, αλλά αντιθέτως φανερώνει το έλλειμμα ανανέωσης.
 Αντί να καταστήσει τη μάχη προσωπική του υπόθεση και να επιδιώξει να κερδίσει την κοινή γνώμη – όπως το επέτυχε και στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του κόμματός του – έφερε στο προσκήνιο πρόσωπα δεύτερα και απολύτως φθαρμένα,τα οποία ουδένα πείθουν και ουδένα ενθουσιάζουν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις η σκιώδης κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη παραπέμπει δυστυχώς στο αποτυχημένο και υπεύθυνο για την κρίση νεοδημοκρατικό σχήμα της περιόδου 2004-2009.
Μιλάμε δηλαδή για κανονικό χαρακίρι ή για στημένο αγώνα!
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: