Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Ο ΒΛΑΚΑΣ!






Κυριάκος  Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει στην πατρίδα μας»
Σοβαρά; Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε σαφρακιασμένο, σε χρυσόψαρα;Κι εσένα και την αδερφή σου και το μπαμπά σου τον αποστάτη και όλο το Μητσοτακέικο το ξέρουμε απ’ την ανάποδη κι απ’ την ανάποδη (καλή δεν υπάρχει) … Δυστυχώς!
Και δε μου λες ρε Κούλη, όταν κλάνεις σβήνει η λάμπα; Άντε να χαθείς γλίτσα, που σου μιλάνε κι έχεις τα χέρια στην τσέπη! Τι παριστάνεις ρε «όνειρο απατηλό», τον άνετο;
Όσο για τα Αγγλικά σου, τ’ ακούσαμε κι αυτά… Σκοτώνουν πυγολαμπίδα στο καταμεσήμερο! Ουστ, απειροβλακέντιε… Άλλαξε ρεπερτόριο ρε ζώον… Άλλαξε κι αυτό το μαλλί το ηλίθιο… Καν’ το κοκοράκι, θα σου πάει καλύτερα… Μπούφο… Ε, μπούφο!
Καλά τα λέει κάποιος.... που σας ξέρει καλά:
«Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου… Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες… Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: