Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Μαξίμου: Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων

Με αφορμή τη σεναριολογία για πρόωρες εκλογές, κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι «η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους» και επαναλαμβάνουν ότι «η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων
Όπως επισημαίνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου:

Παρά το γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 την επόμενη κιόλας μέρα ο κυριακάτικος τύπος δημιούργησε μια φανταστική εικόνα, δίνοντας μάλιστα και ημερομηνίες εκλογών.
Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων.Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας.   


Με ενδιαφέρον εξάλλου διαβάσαμε και διάφορα ευφάνταστα σενάρια για τον υποτιθέμενο κυβερνητικό σχεδιασμό για ψήφιση μέτρων που αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία (σ.σ.: ένα από αυτά διακινήθηκε από την Καθμερινή της Κυριακής). Ενημερώνουμε λοιπόν όσους τροφοδοτούν αυτά τα σενάρια ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προστεθούν σε όσους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονται έτοιμοι να αποδεχτούν τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και του κυρίου Σόιμπλε.

Το λέμε λοιπόν για μια ακόμη φορά: Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: