Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Σε αλλοφροσύνη ο Κασιμάτης της Καθημερινής. Τόσες αρλούμπες έχει γράψει για να τον πάρει ο Πρόεδρος τηλέφωνο, αλλά φεύ…

Αντί για Πούλιτζερ, ο κύριος Κασιμάτης θα διεκδικούσε επάξια το Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου, παριστάνοντας τον δημοσιογράφο β’ διαλογής, αφού κάνει πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να είσαι διδάκτορας στην Σορβόννη και επιπλέον να σε καλούν σε μεγαλειώδη τελετή για να σου απονείμουν τον τίτλο ΚΑΙ του επίτιμου διδάκτορα. Εγκαλεί λοιπόν σήμερα τον ΠτΔ επειδή… δέχθηκε να τον ανακηρύξει ΚΑΙ επίτιμο διδάκτορα η Σορβόννη. Τι είναι άλλωστε η Σορβόννη μπροστά στο εκτροφείο του Φαλήρου.

img_2647Ο κύριος Κασιμάτης φαίνεται ότι με τον όρο «καθηγητής» έχει υπόψη του καθηγητές τύπου Μαραντζίδη που με στημένες δημοσκοπήσεις απολαμβάνουν τον στημένο σεβασμό στημένων δημοσιογράφων (ενίοτε στυμμένων μέχρι το φλούδι).  Ή με καθηγητές τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ οι οποίοι γίνονται διδάκτορες σε ιδιωτικά (!!) πανεπιστήμια της Κύπρου τα οποία τους φωνάζουν να… διδάξουν! Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η χάρη τους. Την Σορβόννη την έχουν δει μόνο σε φωτογραφία.

Όπως και το πολυπόθητο τηλέφωνο που επιδιώκει να λάβει από τον Πρόεδρο «για να λυθούν οι παρεξηγήσεις», θα είναι ακόμα πιο μακρινό όνειρο και από την… Σορβόννη. Όσες παπάντζες και αν γράψει. olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: