Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ο αρχιερέας της διαπλοκής και ο αρχιμανδρίτης της διαφθοράς

IMG_2755.JPG


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΑΣ ΕΞΑΡΘΡΩΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΜΙΝΗ, ΑΥΤΟΣ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ… ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!

ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΖΟΓΟΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ανεξέλεγκτα στην Αθήνα του Καμίνη. Και όμως το νταβατζήδικο εξακολουθεί να νομίζει ότι απευθύνεται σε μπαμπουΐνους και δεν γράφει κουβέντα για τα αίσχη του παπανδρεϊκού απολιθώματος, που έφτασε στο σημείο να θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα χιλιάδων πολιτών με την ρόδα – δολοφόνο που επιχείρησε να στήσει στο Σύνταγμα. Ο γκάγκστερ που βγήκε δήμαρχος ελέω εκβιασμού του συνυποψηφίου του, με το περιβόητο βίντεο.

Στο Ολυμπία αποκαλύπτουμε το ποιόν του σημιτάνθρωπου Καμίνη από την πρώτη στιγμή που τον «ανακάλυψε» ο φαύλος Παπανδρέου. Είναι όμως πραγματικά απίστευτο πως οι δίαυλοι του εγκληματικού παρακράτους Σημίτη, συνεννοούνται μεταξύ τους και κάνουν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα, κάτω από την μύτη ακόμα και αυτής της κυβέρνησης. Αποκαλύφθηκε λοιπόν πρόσφατα το σκάνδαλο με την ρόδα που πλέον παίρνει εγκληματικές διαστάσεις.

img_2757


Ακολούθησε η σκανδαλώδης απ’ ευθείας ανάθεση για το πανηγύρι της πρωτοχρονιάς σε άνθρωπο του Βενιζέλου κλπ.

Είχαν προηγηθεί τα σκάνδαλα με τα εκατομμύρια σε ΜΚΟ, το δώρο του Σόρος από την πίσω πόρτα, συσκότιση στα δημοτικά συμβούλια και ένας ορυμαγδός υποθέσεων που θα είχαν οδηγήσει σε παραίτηση οποιονδήποτε δήμαρχο σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα.

Το βασικό χαρακτηριστικό όμως του έκνομου, είναι το θράσος.  Έτσι, ο Καμίνης γνωρίζοντας πως θα είχε διαχρονική ασυλία από τους νταβατζήδες, αδιαφορούσε προκλητικά για το πανηγύρι της διαφθοράς και τις αποκαλύψεις.

Φαίνεται όμως ότι ο Καμίνης έκανε το μεγάλο λάθος. Η προσπάθεια του να σαμποτάρει την απόφαση της κυβέρνησης για την επιβολή της νομιμότητας στο καθεστώς του τζόγου, επικαλούμενος την νομιμότητα ήλθε συμπτωματικά με την μεγάλη έρευνα της ΕΛΑΣ που αποκάλυψε ότι η Αθήνα έχει μετατραπεί σε άντρο παράνομου τζόγου με την απόλυτη και ύποπτη ανοχή Καμίνη. Την ώρα που η ΕΛΑΣ εξάρθρωνε τις συμμορίες που «δεν πήρε είδηση» ο Καμίνης, ο φερόμενος ως δήμαρχος στρεφόταν κατά της νομιμότητας!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ:

Μόνο το τριήμερο των Χριστουγέννων η Αστυνομία ξήλωσε παράνομο internet café στην οδό Βερανζέρου με 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στις 22 Δεκεμβρίου εντόπισε παράνομο internet café στην οδό Πάλμε. Στις 17 Δεκεμβρίου 3 παράνομες λέσχες συνελήφθησαν 8 άτομα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 34 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 7 κάμερες. Στις 15 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε παράνομη λέσχη στην Αγία Παρασκευή. Συνελήφθησαν 8 άτομα, κατασχέθηκαν 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν τα τυχερά παιχνίδια. Στις 14 Δεκεμβρίου σε παράνομο καφέ που λειτουργούσε στην οδό Κριεζώτου 17 και Λεωνιδίου συνελήφθησαν 10 άτομα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στις 12 Δεκεμβρίου στην Αγίου Μελετίου 37 συνελήφθησαν 10 παίκτες, κατασχέθηκαν δεκαεπτά 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μέσω των οποίων διεξάγονταν τα τυχερά παιχνίδια. Στις 11 Δεκεμβρίου στην οδό Αναξαγόρα 18 συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης παράνομου καφέ και 2 παίκτες, ενώ κατασχέθηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στις 27 Νοεμβρίου στην οδό Βερανζέρου 37 σε internet café συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και 6 παίκτες ενώ κατασχέθηκαν 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Και ο Καμίνης είναι ακόμα δήμαρχος…


Δεν υπάρχουν σχόλια: