Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να ασχολείται με την απεργία ο Μητσοτάκης, ας ασχοληθεί με τους πλαστογράφους της ΝΔ


Αιχμηρή η απάντηση της Κουμουνδούρου στη ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση της τελευταίας για το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Η Ν.Δ. υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές. Θεώρησε, και συνεχίζει να θεωρεί, τα δικαιώματα των εργαζομένων «εμπόδιο» στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο πρόεδρός της, Κ. Μητσοτάκης, δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει «ιδεοληψία» την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Το πρόβλημα της Ν.Δ. δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας, αλλά ότι η κυβέρνηση παλεύει να ξαναχτίσει αυτά που γκρέμισαν οι ίδιοι, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Αντί, λοιπόν, να ασχολείται με την απεργία ο κ. Μητσοτάκης, ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα».


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις, εκδόθηκε νωρίτερα η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θα ήταν κωμικό, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση εναντίον της πολιτικής της Κυβέρνησης. Είναι ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Είναι μια ακόμη απόπειρα να εξαπατήσουν τους πολίτες. Πρώτα χρεώνουν, μετά διαδηλώνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: