Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μαξίμου: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος «Εφιάλτης»

http://www.avgi.gr/documents/10179/0/%CE%9C%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A5+968.jpg/a949e6f9-7f31-425a-bea6-623e7117d451?t=1478021124835&imageThumbnail=3

"Ζητιανεύει από τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ, εκλιπαρώντας για εξουσία, αδιαφορώντας για την κοινωνία που υποφέρει"
«Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, συντάσσεται με τους πιο ακραίους από τους δανειστές -με τη φωνή του ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί και πάλι ,ως η πέμπτη φάλαγγα των δανειστών, που σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία, συντάσσεται και στηρίζει τις πιο ακραίες φωνές», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

"Ζητιανεύει από τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ, εκλιπαρώντας για εξουσία, αδιαφορώντας για την κοινωνία που υποφέρει.

Ο «πρόθυμος» κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε όριο! Στην προσπάθειά του να αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση ζητά ακόμα σκληρότερα μέτρα. Θα μείνει στην ιστορία ως ένας άλλος «Εφιάλτης». Δεν έχει καταλάβει ότι θα αποτύχει και θα χάσει γιατί ο λαός θα τον κρίνει στο τέλος της τετραετίας. Στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της λιτότητας.

Η ΝΔ καλό θα ήταν να πει στους πολίτες ποια στάση θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Θα ψηφίσει υπέρ των φτωχών συνταξιούχων και κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου; Θα ψηφίσει υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, της κοινωνικής συνοχής και της σταθερότητας της χώρας;" καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: