Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Από την καταγγελία στη γελοιοποίηση, μία ΝΔ δρόμος… Σε απόλυτη σύγχυση η ΝΔ...


Όπως φάνηκε από τις «γαλάζιες» αντιδράσεις, οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού δημιούργησαν αμηχανία και σύγχυση στη ρητορική της ΝΔ, όπως αποδείχτηκε από την απεγνωσμένη προσπάθειά της να τις αποδομήσει.
«Λαμπρό» παράδειγμα τα όσα δήλωσε τόσο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο μεν κ. Λαζαρίδης σχολίασε λακωνικά «Τσοβόλα δώστα όλα», ενώ ο δε κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε – και μάλιστα με παρρησία – πως όχι μόνο θα ψηφίσουν όσα ζητηθούν από την τρόικα, αλλά «και άλλα τόσα» που θα κρίνουν απαραίτητα. Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε πως είναι ανέντιμο ο κ. Τσίπρας να παρουσιάζεται ότι δίνει κάτι στους συνταξιούχους.
Τη «γαλάζια» σύγχυση, σχολίασε εύστοχα με «τιτίβισμά» του, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Λαζαρίδης ΝΔ: Τσοβόλα δώστα όλα. Επιτέλους αποφασίστε εκεί στην ΝΔ,να δώσει ή να περικόψει & άλλα; Όταν καταγγέλλεις & τα δυο, γελοιοποιείσαι!».
Δημοσίευση σχολίου