Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Στον εισαγγελέα στέλνει τον… Λοβέρδο και τις καταγγελίες του η ΕΕΕΠ!

IMG_5560.JPG 

 

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ «ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ! 

Ετσι και σήμερα επιχείρησαν να καλύψουν τους απατεώνες οφσοράκηδες της Μάλτας για να μην βγουν οι μαύροι λογαριασμοί της «επιστροφής φόρου» στον Παναμά! Η ΕΕΕΠ όμως είχε αντίθετη γνώμη…

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΕΛΟΣ ΛΟΒΕΡΔΕ! Στον εισαγγελέα για να δούμε ποιός είναι με την Ελλάδα και ποιός με τους απατεώνες οφσοράκηδες που σε λίγο θα είναι στα κάτεργα.  Τους οφσοράκηδες που αδειοδοτήσατε νύχτα με τον Κορλεόνε Βενιζέλο χαρίζοντας τους δις, την ώρα που γονατίζατε ολόκληρη την κοινωνία!

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, στη με αριθμό 234 Συνεδρίαση της, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της Ε.Ε.Ε.Π., Αχαρνών 17 και Πλατεία Μαυροκορδάτου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, αποφάσισε ομόφωνα την άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας για τη διερεύνηση καταγγελίας του βουλευτή κ. Ανδρέα Λοβέρδου και ειδικότερα τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Αθηνών, των πρακτικών της ΜΓ΄ Συνεδρίασης της Βουλής (08/12/2016) σχετικά με την εν λόγω καταγγελία, ώστε αυτή να διερευνηθεί αρμοδίως.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: