Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ανθελληνικό Δημοσίευμα FT υπερ του υπόδικου Γεωργίου (τι άλλη απόδειξη ενοχής θελετε;), του Στουρνάρα και του κου Ζημενς…Το καλύτερο παράσημο για τον Τσίπρα! ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΛΕΞΗ!

ft-tsipras


Σε εκτενές δημοσίευμα οι Financial Times παίζουν τα ρέστα τους υπερασπίζοντας την τελευταία ελπιδα της διαπλοκής για να επανέλθει η κακιστοκρατία στην εξουσία.
Αφού κάνουν αγιογραφία στον Στουρνάρα, τον άνθρωπο που ηταν πίσω από κάθε πλιάτσικο του Σημίτη στην Ελληνική οικονομία, δίνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τον «δικό τους ανθρωπο» τον Ανδρέα Γεωργίου!
Αν δεν είναι αυτό το δημοσίευμα ότι κάτι βρωμάει πίσω από τον Γεωργίου, τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Πότε άλλοτε ολόκληρη η FT έχει δείξει τέτοια ευαισθησία ώστε να παρέμβει στην δικαιοσύνη άλλης χώρας για έναν άγνωστο κι αδιάφορο…υπάλληλο; Γιατί ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας υπάλληλος ήταν. Μοιραίος, ένοχος ή όχι, αλλά υπάλληλος που δρούσε για κάποιους..Ποιους; Απλά δείτε ποιοι τον υπερασπίζονται.
Μετά υπερασπίζεται η Εφημέριδα την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα!!! Μια σύζυγο Τραπεζιτη! Να μην την ήλεγχαν την σύζυγο του Στουρνάρα; Σε ποια χώρα κάποιοι πολίτες είναι στο απυρόβλητο; Στην Χιλή του Πινοσέτ ίσως;
Μετά η οικονομική εφημερίδα (;) ζητάει την άποψη ενός…Ιστορικού! Οχι τυχαίου Ιστορικού…Μα Ιστορικού ρε φίλε;Δεν έχουμε οικονομολόγους στην Ελλάδα;  Οχι δεν είναι τυχαίος ο…ιστορικός Θάνο; Βερέμης. Ειναι ο γνωστός απολογητή του νεοφιλελευθερισμού και του Μητσοτάκη, και γνωστός από το σημιτικό ΕΛΙΑΜΕΠ…Ξ
Ας μην ξεχνάμε ότι στο ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο «χειρίζεται»την ελληνική εξωτερική πολιτική , ξεχωριστή θέση έχει ο Αλέξης Παπαχελάς, με τον οποίο ο Γιάννης Στουρνάρας συνδέεται με ισχυρή φιλία. Εξάλλου η εφημερίδα «Καθημερινή» ταυτίζεται με τις απόψεις του κυρίου Στουρνάρα και τον έχει στηρίξει πάρα πολύ και στην οποία «Καθημερινή» και στον ομοσταυλο σταθμό ΣΚΑΙ έχουν μόνιμη στήλη και στασίδι…ο Βερέμης…αλλά και στον ίδιο όμιλο εργάζεται και η αδελφή του υπουργού Βαρβιτσιώτη, που ο έτερος αδελφός τους είχε εταιρία μαζί με την Λίνα Νικολοπούλου σύζυγο…του Στουρνάρα! Και σε όλα αυτά οι FT βλέπουν μόνο «παρέμβαση του Τσίπρα στις ανεξάρτητες Αρχες»!
Παράσημο για τον Τσίπρα είναι αυτό το δημοσίευμα και ξεμπρόστιασμα ότι οι έρευνες για να σπάσει το απόστημα είναι σε καλό δρόμο…Πιάσαμε Φλέβα Αδέλφια…
Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: