Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Νέα ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του Bridging Europe με στοιχεία που ΣΟΚάρουν, αλλά και στήριξη στην κυβέρνηση...



Νέα ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του Bridging Europe για ΤΟ ΧΩΝΙ

Μόνο 1 στους 5 Ελληνες γνωρίζει ότι έχουμε ανάπτυξη στην οικονομία - Το 73% των Ελλήνων δεν γνωρίζει την αλήθεια για την απασχόληση στη χώρα!
Ο κόσμος στηρίζει τόσο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να διανείμει το υπερ-έσοδο του 2016 στους συνταξιούχους και τους νησιώτες όσο και την πολιτική της διαπραγμάτευση, για την οποία πιστεύει (στη μεγάλη του πλειοψηφία) ότι συμφέρει τη χώρα. 
Τα ακριβώς αντίθετα, δηλαδή, από αυτά που μας λένε τα κανάλια! Όμως, το «κυρίως πιάτο» της συγκεκριμένης αποκαλυπτικής έρευνας κοινής γνώμης της Bridging Europe (για toxwni.gr) είναι ασφαλώς τα ευρήματά της αναφορικά με την ποιότητα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού!
Ζούμε στην εποχή του ίντερνετ. Και για αυτό δεν μπορούν να ελέγξουν απόλυτα την ενημέρωση. Ωστόσο, με τα κανάλια (αλλά και τα συστημικά μίντια στο σύνολό τους), ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Και αυτό κάνουν...
Όλα τα τελευταία ανώμαλα χρόνια της κρίσης, η παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού έχει ξεπεράσει κάθε αρρωστημένη φαντασία. Ειδικά, το 2015 και το 2016, όμως, η μιντιακή προπαγάνδα έσπασε τα κοντέρ, παίρνοντας μάλιστα την πιο μίζερη μορφή της, αυτή της δομικής καταστροφολογίας, που καθημερινά ανακοινώνει (ευελπιστώντας;) το θάνατο της χώρας! Αυτό έχουν βαλθεί να κάνουν κάθε μέρα, από το πρωί ως το βράδυ, όλοι οι τηλε-πλιατσικολόγοι!
Είχαν σκιστεί να μας πρήζουν ότι δήθεν η ανεργία αυξάνεται. Εχουν ξεσκιστεί να μας πρήζουν (χειρότερα ακόμα) ότι η οικονομία βυθίστηκε στην ύφεση! Αυτά λένε όλη τη μέρα στο λαό. Και μετά τού λένε ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα. Και μετά τον ρωτούν (στις δικές τους δημοσκοπήσεις) πώς αισθάνεται για το μέλλον!!! Και εκείνος ο έρμος ο Ελληνας τι να απαντήσει τότε; Αισιόδοξος;

- Αφού ΔΕΝ ξέρει ότι η οικονομία είναι σε ανάπτυξη 2 συνεχόμενα τρίμηνα στη σειρά!

- Αφού ΔΕΝ έχει ακούσει (ή διαβάσει) ποτέ πως η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα σπάει ρεκόρ 16ετίας!

- Αφού τού έχουν πιπιλίσει το μυαλό με τη μιζέρια τους, και του έχουν κρύψει το γεγονός ότι η εκτίμηση της Κομισιόν είναι για ανάπτυξη 2,7% το 2017!
Όλα αυτά αποδεικνύει η αποκαλυπτική δημοσκόπηση της Bridging Europe για το διαδικτυακό ΧΩΝΙ (toxwni.gr), που έλαβε χώρα την περίοδο 13 – 15 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1.178 ανθρώπων σε 13 περιφέρειες της χώρας.
Μόνο 1 στους 5 Ελληνες γνωρίζει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, καταγράφοντας θετικές αποδόσεις στην εξέλιξη του ΑΕΠ, τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο τρίμηνο του 2016. 
Αντίθετα, το 56% των πολιτών δεν γνωρίζει αυτό το δεδομένο (και άρα δεν το λαμβάνει υπόψιν του στην πολιτική του ανάλυση) ενώ το 24% αρνήθηκε να απαντήσει καν, γιατί προφανώς δεν μπόρεσε να πιστέψει το στοιχείο που άκουσε στην ερώτηση! 
Αυτή και αν είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της προπαγάνδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: