Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πρωτοφανής επίθεση του ΔΟΛ στον ΠτΔ και τον Ελληνισμό!




«Ο Παυλόπουλος πριν μιλήσει για τουρκικη θηριωδία θα έπρεπε να σκεφτεί ότι πριν την σφαγή της Χίου είχε προηγηθεί η… Τριπολιτσά»!!!
Τα ανωτέρω δεν τα έγραψε ο μουλάς Ομάρ σε κάποια Φετφά της Αλ Κάιντα. Δεν τα ανάρτησε κάποιος Ισλαμοφασίστας από αυτούς που αιματοκύλισαν το Παρίσι. Δεν ακούστηκαν σε κάποια ομιλία των γκρίζων λύκων ή των νεοναζί αδελφών τους.
Αυτό το φρικιαστικό «επιχείρημα» αναγράφεται στο σημερινό «Βήμα»! Ναι, στην ναυαρχίδα του ΔΟΛ που συντηρείται από το Ελληνικό δημόσιο με θαλασσοδάνεια ενώ ο ιδιοκτήτης του καλείται από την δικαιοσύνη προς απολογία.
Μόνον ένας τούρκος ναζί ή ισλαμοπαράφρονας θα μπορούσε να επιτεθεί έτσι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που με την καταλυτική του παρέμβαση στην Χίο υπενθύμισε όχι μόνον την ιστορική μορφή της τουρκικής θηριωδίας, αλλά στεκόμενος στο ακριτικό φυλάκιο έδειξε σε όλη την ανθρωπότητα ότι αυτή η θηριωδία συνεχίζεται με το δουλεμπόριο και την σφαγή στην Συρία.
Και έρχεται ο ΔΟΛ με αυτό το κατάπτυστο, το φασιστικό αφήγημα να εγκαλέσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και να ασελγήσει πάνω σε ολόκληρο των Ελληνισμό εξισώνοντας την στρατιωτική νίκη των επαναστατημένων Ελλήνων επί των τουρκικών στρατευμάτων στην Τρίπολη, με την γενοκτονία στην Χίο όπου πάνοπλοι διέλυαν κρανία βρεφών και δολοφονούσαν γυναικόπαιδα με ασύλληπτα βασανιστήρια!
Σα να εξισώνεις τους δολοφόνους – βασανιστές των στρατοπέδων συγκέντρωσης με τον Μαρδοχαίο Φριζή και τους ήρωες του Ρούπελ.
Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Όποιος κρατικός λειτουργός ή τραπεζίτης επιχειρήσει να ευνοήσει την φασιστική συμμορία του ΔΟΛ, αναμένουμε βεβαίως να δούμε ποιοί εργαζόμενοι εκεί καταδικάσουν απερίφραστα τον ναζιστικό εμετό, θα είναι συνεργός.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: