Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Γιατί η διαπλοκή έχει κηρύξει βρώμικο πόλεμο στον Νίκο Παππά



“ Είναι στο χέρι της κυβέρνησης, στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά να τελειώνουν μία και καλή με τα παράσιτα που τράφηκαν με πακτωλούς χρημάτων τα προηγούμενα χρόνια ”
Βρώμικο πόλεμο στον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά έχει κηρύξει σύσσωμη η χρεοκοπημένη διαπλοκή. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το πολύ πρόσφατο άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, του χρεοκοπημένου και πλήρως απαξιωμένου Δημόσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, για το οποίο υπήρξε σφοδρή απάντηση από τους κυρίους Παππά και Σπίρτζη 
Όπως πληροφορείται το periodista.gr, η διαπλοκή, οι μιντιάρχες της διαπλοκής για την ακρίβεια, έχουν ξαμολήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τους... δημοσιογράφους τους προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον υπουργό Επικρατείας και να τις μεταφέρουν στα "ρεπορτάζ" τους ως εντεταλμένοι κονδυλοφόροι των νταβατζήδων. Στο ίδιο πλαίσιο, οι ολιγάρχες των μίντια, αξιοποιούν και πολιτικούς οι οποίο είναι καταγεγραμμένοι εχθροί του Νίκου Παππά εδώ και πολύ καιρό. Και πολλοί από τους εχθρούς του βρίσκονται και στην Αριστερά.
Θεωρούν, λοιπόν, οι μιντιάρχες της διαπλοκής ότι θα κάνουν αυτό που έκαναν επί δεκαετίες, ότι δηλαδή θα ρυθμίζουν το πολιτικό τοπίο σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, ότι θα παρεμβαίνουν στα πολιτικά πράγματα και στο κυβερνητικό έργο ωσάν να είναι συγκυβερνήτες και ότι τελικά θα εκβιάζουν όλους εκείνους που τους χαλούν τη μανέστρα. Σε εκείνους που τους χαλούν τα σχέδια, σε εκείνους που καταστρέφουν τα σχέδια της χρεοκοπημένης διαπλοκής και του ντόπιου κατεστημένου ανήκει και ο Νίκος Παππάς. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το κατεστημένο έχει κηρύξει πόλεμο. 
Η συγκυρία που επιλέγει η διαπλοκή να εξαπολύσει - εν μέσω των τελευταίων σπασμών της - την άθλια επίθεση σε βάρος του Νίκου Παππά δεν είναι τυχαία.
Συμπίπτει με την ψήφιση του νόμου για τηλεοπτικές άδειες, που βάζει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και τέλος στην ασυδοσία των καναλαρχών της διαπλοκής. Συμπίπτει με τον έλεγχο των δανείων των μιντιαρχών και των συστημικών μίντια της διαπλοκής από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Επίσης συμπίπτει με την είσπραξη του τέλους χρήσης για τις τηλεοπτικές συχνότητες μετά από χρόνια. 
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η διαπλοκή έχει ξαμολήσει τους υπαλλήλους της προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία (αν βρουν ποτέ) με αντικειμενικό σκοπό να πληγεί το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Έλληνας πρωθυπουργός και τελικά η ίδια η κυβέρνηση που ανέδειξε ο ελληνικός λαός, πανηγυρικά, στις πρόσφατες εκλογές. Επομένως ο βρώμικος πόλεμος που διεξάγεται από την πλευρά των δομημένων συμφερόντων δεν αφορά μόνο τον Νίκο Παππά. Αφορά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη - για τον οποίο επίσης διεξάγεται συντονισμένη "δημοσιογραφική έρευνα" - και τελικά στοχεύει στον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό, στον Αλέξη Τσίπρα.
Στα ετοιμόρροπα μαυσωλεία της διαπλοκής, θεωρούν ότι αν καταφέρουν πλήγματα στους δύο υπουργούς Επικρατείας θα αποσταθεροποιήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, θα κάνουν επίδειξη δύναμης και θα καταφέρουν στο τέλος να τον ελέγξουν την κυβέρνηση με όχημα τους εκβιασμούς. 
Το παιχνίδι, όμως, για τη διαπλοκή έχει τελειώσει. Η διαπλοκή δεν θα σωθεί αυτή τη φορά για να συνεχίσει την παρασιτική βρωμοδουλειά της. Είναι στο χέρι της κυβέρνησης, στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά να τελειώνουν μία και καλή με τα παράσιτα που τράφηκαν με πακτωλούς χρημάτων τα προηγούμενα χρόνια και που καθόρισαν σε πολλές περιπτώσεις τις πολιτικές εξελίξεις. Αν η κυβέρνηση τελειώσει με τη γάγγραινα της διαπλοκής θα μείνει στην ιστορία, με τον λαό να είναι στο πλευρό της.

periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: