Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Μη χαίρεστε, οι Πόντιοι δεν χάνουν το στόχο

Το τι μπούρδα ακούστηκε για την επιμονή Φίλη να εξοργίζει με τις ΗΛΙΘΙΕΣ δηλώσεις του, το προσφυγικό στοιχείο , αλλά και κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, δεν περιγράφεται.
Πολιτικάντηδες βρήκαν την ευκαιρία να αλληλοκατηγορούνται, μπας και κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι. Οι πόντιοι δεν μασάνε από τέτοια.
Ακραίοι πολιτικοί, θέλουν να το παίξουν ηγετίσκοι του αγώνα. Χεσμένους τους έχουν οι πόντιοι, δεν χρειάζονται ΚΑΝΕΝΑ κόμμα, συμπαραστάτη.
Ανόητοι σχολιαστές, μιλούν για αντιπερισπασμό Φίλη, ώστε να περάσουν τα μέτρα στη...
Βουλή. Μπούρδες ! Λες και δεν θα περνούσαν τα μέτρα, αν η κοινή γνώμη δεν ήταν απασχολημένη με τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου.
Κάποιοι πονηροί αριστεριστές θέλουν να ταυτίσουν τις αντιδράσεις, που προέρχονται από εκατομμύρια ανθρώπους με τη Χρυσή Αυγή ! Δεν τσιμπάνε σε τέτοια οι πόντιοι. Όλοι οι αριστεροί πόντιοι διανοούμενοι (Αγτζίδης, Χαραλαμαπίδης, Πιπερίδης κ.α.)  "έκραξαν" τον Φίλη.
Άλλοι κυβερνητικοί πονηροί λένε "στοχοποιούν το Φίλη" . Μα φυσικά και τον στοχοποιούν! Εδώ, στοχοποιήθηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Καρυπίδης, για μια αστεία αναδημοσίευση ανάρτησης στο facebook, που αφορούσε τη νερίτ και την εβραϊκή λυχνία και ο ΣΥΡΙΖΑ τον απέλυσε, δεν θα στοχοποιηθεί ο Φίλης, που αρνείται τη γενοκτονία ;  
Αλλά, το πιο εμετικό το είπε κακόψυχη εμετική παρουσιάστρια της ΕΡΤ3, σήμερα : "ευθύνονται οι βουλευτές που έκαναν ερωτήσεις στη Βουλή και ζητούν απομπομπή Φίλη, επειδή αυτό φανάτισε κάποιους" !!!! Τι λες μωρή ξεφτιλισμένη; Δηλαδή, αν ο Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, έλεγε στην τηλεόραση , στην εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, ότι το Ολοκαύτωμα είναι αδόκιμος όρος και αντ΄αυτού θα πρέπει να μιλάμε για "μαζικές δολοφονίες εβραίων", οι πολιτικοί του Ισραήλ, θα το κατάπιναν για να μην τους πουν κάποιοι σαχλαμάρες σαν εσένα ότι "υποκινούν τη βία";

Μόνο κάποιος σκατόψυχος ή εντελώς ηλίθιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά: η αντίδραση είναι μαζική, επειδή στον αγώνα τους οι πόντιοι έχουν σύμμαχο το δίκιο. Το αν συμμετέχει στον αγώνα αυτό κι ένας ...κοντός, δεν σημαίνει ότι τον κάνει αγώνα των κοντών, ούτε αν συμμετέχει κάποιος πλούσιος τον κάνει αγώνα των πλουσίων, ούτε αν παρευρίσκεται στα συλλαλητήρια ένας κλέφτης, κάνει τον αγώνα αυτό, αγώνα των κλεφτών.

Ας αφήσουν τη στρεψοδικία και τις πονηριές κάποιοι: Ο αγώνας είναι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ και πλέον δεν υπάρχει επιστροφή για τον Τσίπρα. Αν δεν δώξει τον Φίλη, θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Όσο για τους πονηρούς που νομίζουν ότι με διάφορα πυροτεχνήματα, θα φύγουν οι προβολείς από τον Φίλη, πλανώνται! Οι πόντιοι θα μείνουν επικεντρωμένοι στο στόχο: να φύγει από το Υπουργείο Παιδείας ο αρνητής της Γενοκτονίας κι ας πάει όπου θέλει, να εκτονώνεται με μπούρδες παρέα με το Νάσσο Θεοδωρίδη, τη Μαρία Ρεπούση και άλλα γραφικά σούργελα.

Οι πόντιοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο: να απομακρυνθεί ο Φίλης από το Υπουργείο Παιδείας.

Βασίλης Προκοπίδης.

Στις 9 Νοεμβρίου το απόγευμα, όλοι, θα είμαστε εκεί. Μας το ζητά το αίμα των παππούδων μας στα Άγια Χώματα του Πόντου, που δεν στέγνωσε ακόμη. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: