Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η «συντροφική» σχέση του κυρίου Πανούση με τον κύριο Σταύρο Ψυχάρη

Μία στενή σχέση υπάρχει ανάμεσα στον διαχρονικά ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ και τον κύριο Γιάννη Πανούση. Ένας δεσμός που όσο φαίνεται να αλλάζουν οι καιροί, δυναμώνει, έτσι όπως πρέπει σε μία πραγματική φιλία που την σφυρηλατούν οι κακουχίες.
Διότι πράγματι, οι αλλαγές που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ραγδαίες. Ο ΔΟΛ που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις και «εξέλεγε» υπουργούς, βρίσκεται ένα βήμα πριν το χάος. Ο πανίσχυρος κύριος Ψυχάρης, παίζει κρυφτούλι με τους οικονομικούς εισαγγελείς για θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων. Αυτός που κάποτε έστελνε με μειλ σε πρωθυπουργούς νομικές νουθεσίες για καταχραστές του δημοσίου…
Ο κύριος Πανούσης λοιπόν είχε απανωτές συναντήσεις με τον κύριο Ψυχάρη το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Πιθανότατα για να του συμπαρασταθεί στις δυσκολίες που έχει η ζωή.
Προχθές δε μία πρωτοφανή επίδειξη αυτοθυσίας, μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος συγκάλυψε πληροφορίες για τρομοκρατική δράση, διαφθορά και απειλές κατά ζωής. Για κομματικούς λόγους, όπως δικαιολογήθηκε. Για να μην εκθέσει τον πρωθυπουργό, τον οποίον τιμά.
Όχι, δεν δολοφόνησε την λογική μας ο κύριος Πανούσης με τους ισχυρισμούς του. Ότι δηλαδή δεν έκανε σωστά την δουλειά του για να μην εκθέσει αυτόν που τον τοποθέτησε για να κανει σωστά την δουλειά του.
Η παρέα με ισχυρούς άνδρες της εμβέλειας Ψυχάρη, μπορεί να κάνει έναν σοβαρό καθηγητή όπως ο κύριος Πανούσης να φέρεται «ανεξήγητα». Για τον κοινό νου που δεν γνωρίζει τι είναι ικανή να κάνει η διαπλοκή.
Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 10, 2015
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: