Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Φάκελος Μπόμπολας – τζιχαντιστές. Πως οι χορηγοί του τρόμου χρηματοδότησαν τους ντόπιους νταβατζήδες.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Σήμερα το «Έθνος» στο πρωτοσέλιδο του, αναπαράγει την κατάπτυστη προπαγάνδα των χορηγών του τρόμου περί «ισλαμοφοβίας»! Το δημιούργημα του ναζιστή Ερντογάν και του Κατάρ προκειμένου να λειτουργήσει στα πρότυπα της «γερμανοφοβίας» που προπαγάνδιζαν οι ναζί για να νομιμοποιήσουν τις σφαγές των λαών που αντιστεκόντουσαν. Η προπαγάνδα της ισλαμοφοβίας συνοδεύεται πάντα από πακτωλούς βρώμικου ισλαμικού χρήματος σε λόμπις, εκδότες, δημοσιογράφους κλπ για να «επεμβαίνουν» σε κάθε απόπειρα ελέγχου των ισλαμοφασιστικών πυρήνων που δρουν εντός Ευρώπης. Αυτών ακριβώς των πυρήνων που ευθύνονται όπως αποδείχθηκε για κάθε τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη.
Φυσικά η σημερινή πρόκληση της εφημερίδας του Μπόμπολα δεν είναι η πρώτη. Είχε προηγηθεί το απαύγασμα της χυδαιότητας με την φρικτή δολοφονία βρεφών έξω από Εβραϊκό σχολείο της Τουλούζης:
ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»: ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤ» ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΖΗΣ!
Όπου φυσικά τότε ο Ισλαμοφασίστας παρουσιαζόταν ως «μεμονωμένο περιστατικό» ενώ το Έθνος έκανε και αναφορά στην κηδεία του ως «μάρτυρα»!
Η μπόχα όμως από την σύμπλευση νταβατζήδων – ισλαμοφασιστών ξεκινά χρόνια πριν, από την βρώμικη εποχή Σημίτη. Τότε τα μέσα του Μπόμπολα προπαγάνδιζαν την πολιτική «ανοιχτών συνόρων» όχι φυσικά για τους πρόσφυγες, αλλά για τους «οικονομικούς μετανάστες»! Τους σύγχρονους δούλους δηλαδή που έκαναν το «θαύμα» του εκσυγχρονισμού, με υπεργολαβίες φτηνού εργατικού δυναμικού χωρίς δικαιώματα, χωρίς καν δικαίωμα στην ζωή. Ενισχύοντας παράλληλα διάφορες ισλαμοφασιστικές «κοινότητες» που αναλάμβαναν τον ρόλο του μαντρόσκυλου, του βασανιστή ακόμα και του εκτελεστή στους χιλιάδες Πακιστανούς, Αφγανούς, Μπαγκλαντεσιανούς «εργάτες» (δούλους στην πραγματικότητα).
Δις τα κέρδη για τους νταβατζήδες αφού πληρώναμε τα δημόσια έργα σε τιμές …Ελβετίας ενώ αυτοί εξασφάλιζαν κατασκευαστικό κόστος Αμερικάνικου νότου τον 19ο αιώνα.

Δεν θα ασχοληθούμε με την υπόθεση της Υπατίας όπου την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν καταργούσε την βίζα για τους κατοίκους χωρών της «Αραβικής Άνοιξης» και εξασφάλιζε «τσάμπα» πτήσεις τσάρτερ για να αρχίζει να τους μπάζει στην Ευρώπη, ο Παπανδρέου με την στήριξη των νταβατζήδων έστηνε την νομιμοποίηση όλων αυτών από το παράθυρο.





Θα πάμε κατ’ ευθείαν στο σήμερα. Η χρηματοδότηση όλων των τζιχαντιστικών οργανώσεων γίνεται από το Κατάρ με την αμέριστη στήριξη της Τουρκίας που τους χρησιμοποιεί ως σύγχρονους τσέτες.
Το Κατάρ λοιπόν που χρηματοδοτεί τις σφαγές, χρηματοδότησε και με μία μεθόδευση – σοκ την κατασκευαστική του Μπόμπολα με διαμεσολάβηση του ίδιου του Παπανδρέου! Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών που όμως ακόμα δεν έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη. Μιλάμε φυσικά για την μεθόδευση της Ελληνικός Χρυσός που υπήρξε η μεγαλύτερη μεταφορά χρήματος στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας σε χέρια ιδιώτη.
Η εταιρεία συμφερόντων Μπόμπολα βρέθηκε με ένα δις ευρώ απ’ ευθείας από το Κατάρ. Με την διαμεσολάβηση του ίδιου του Παπανδρέου.
Το οτι ο Σόρος ήταν τότε χρηματιστής του Εμίρη, μέντορας του Παπανδρέου και οργανωτής της σφαγής στην Συρία είναι απολύτως συμπτωματικό.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: