Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία του Πούτιν αποκαλύπτει το τεράστιο μυστικό που κρύβει ο Ομπάμα σχετικά με το ISIS ... Αυτό είναι προδοσία


Σύμφωνα με το αμερικανικό μπλογκ conservativetribune:
"Ένα μέλος του κοινοβουλίου της Ρωσίας κατηγόρησε την κυβέρνηση Ομπάμα, ότι σπατάλησε ουσιαστικά ένα χρόνο βομβαρδισμών στην έρημο της Συρίας, σε στόχους του Ισλαμικού Κράτους, λέγοντας με στόμφο στο Twitter ότι η αμερικανικά εκπαιδευμένοι "μετριοπαθείς επαναστάτες" τρέχουν μακριά για να ενταχθούν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

""(Ο γερουσιαστής Τζον) Μακέιν μας κατηγόρησε ότι χτυπήσαμε αντάρτες εκπαιδευμένους από τις ΗΠΑ ... Ωστόσο, με δεδομένο ότι έχουν φύγει μακριά, ή εντάχθηκαν στην Αλ-Κάιντα, το να τους χτυπήσουμε είναι μια αδύνατη αποστολή», έγραψε ο Alexei Pushkov, σύμφωνα με το Σπούτνικ News.""

Ο Pushkov εκδήλωσε παρόμοιες σκέψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης: ""Η συμμαχία υπό αμερικανική ηγεσία, πέρασαν έναν ολόκληρο χρόνο προσποιούμενοι ότι χτυπούσαν στόχους του ISIL, αλλά πού είναι τα αποτελέσματα αυτών των χτυπημάτων;""

Ο Pushkov είναι ο επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων στη Ρωσική Δούμα και οι αμφισβητήσεις του δεν μπορεί να είναι τόσο μακριά από την αλήθεια.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων σε ένα πρόσφατο άρθρο για το περιοδικό Newsweek, η αμερικανική παρέμβαση στην κρίση στη Μέση Ανατολή δεν είναι καθόλου σημαντική.

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων υπολόγισε ότι 43 βόμβες ανά ημέρα είχαν πέσει κατά του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εκστρατείας. Αν νομίζετε ότι είναι σημαντικές, αναλογιστείτε τον πόλεμο στο Ιράκ, όπου 1.093 βόμβες ανά ημέρα έπεσαν το 2003.

Και ακόμη ότι ωχριά η επιχείρηση σε σύγκριση με τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συμμαχικές δυνάμεις έριξαν 6.163 βόμβες ανά ημέρα στον εχθρό.

Ακόμα και όταν οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους στο στόχαστρό τους, δεν επιτρέπεται να χτυπήσουν, χάρη στους κανόνες εμπλοκής της διοίκησης Ομπάμα, που έχουν δέσει χειροπόδαρα τις αμερικανικές δυνάμεις.

«Υπήρξαν στιγμές που είχα ομάδες μαχητών του ISIS στο στόχαστρό μου, αλλά δεν μπορούσα να πάρω έγκριση για να εμπλακώ," δήλωσε πιλότος ενός F-18 στους δημοσιογράφους τον Μάιο.

"Πιθανότατα σκότωσαν αθώους ανθρώπους και εξάπλωσαν το κακό, λόγω της αδυναμίας μου να τους σκοτώσω. Ήταν απογοητευτικό. "

Ο Μακέιν έχει επίσης καταγγείλει ότι το 75% των πιλότων επέστρεφαν στη βάση χωρίς να ρίξουν ούτε μια σφαίρα κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της ομάδας του ISIS, σύμφωνα με το Fox News.

Δυστυχώς, ο Pushkov δεν απέχει πολύ από την αλήθεια."

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: