Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Με αρρωστήσατε»! Ανω - κάτω το MEGA με Τρέμη και Καψή

Τρέμη και Καψής
Τρέμη και Καψής

“ Γιατί παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων η Σαράφογλου  ”
Εξω φρενών είναι η Ολγα Τρέμη με τα τεκταινόμενα στο Mega τα τελευταία 24ωρα. Και είναι εξοργισμένη ειδικά με την επιμονή του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Μανώλη Καψή να μην επιτρέψει στην κυβερνητική εκπρόσωπο Ολγα Γεροβασίλη να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων της Τρίτης. Η Γεροβασίλη ήθελε  να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης σχετικά με την υπόθεση Πανούση όπου παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα η Τρέμη είναι τόσο εξοργισμένη που αρνήθηκε να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο δηλώνοντας ασθένεια («με αρρωστήσατε!»). Τελικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων... της Τετάρτης παρουσίασε η Μαρία Σαράφογλου.

Σχετικά με τα περί εξόδου από το Mega του Μανώλη Καψή είναι γεγονός ότι οι μέτοχοι - εκδότες του τράβηξαν το αυτί θεωρώντας ως μέγα λάθος το να μην δοθεί ο λόγος στην κυβερνητική εκπρόσωπο, αλλά κανείς προς το παρόν δεν ζήτησε την παραίτησή του - αν και ο ίδιος την έθεσε στη διάθεση της διοίκησης...

ΠΗΓΗ: zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: