Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η απάντηση Καμμένου στα πληρωμένα παπαγαλάκια του τουρκικού λόμπι, με διπλωματικό θρίαμβο!

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΔΟΛΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ – ΜΕΡΚΕΛ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ: Η αμυντική συνεργασία μας είναι η πιό αξιόπιστη αμυντική συνεργασία που διαθέτουν οι ΗΠΑ στον πλανήτη!

Αποφασίστηκε η αναβάθμιση της ετήσιας συμφωνίας που συνάπτουν οι ΗΠΑ με την Ελλάδα, σε πενταετή! Μετά από πενήντα χρόνια.

Και όλα αυτά χωρίς καμμία υπαναχώρηση της Ελλάδας από την θέση της, αφού τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, τόνισαν και στις επίσημες ομιλίες τους και στις επιμέρους συναντήσεις ότι ασφάλεια χωρίς συνεργασία με την Ρωσία, δεν γινεται. Ενώ ο ΥΕΘΑ ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία είναι κύριος σύμμαχος στον αγώνα κατά του ισλαμισμού και όχι «κίνδυνος».

Ιδιαιτερη σημασία είχε και ο διάλογος Μέρκελ με Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. Απευθυνόμενη στον Αλέξη η Γερμανίδα κακελάριος είπε δείχνοντας τον Πάνο Καμμένο: «Αυτός ανήκε στην οικογενεια μας (ΕΛΚ) αλλά έφυγε»!

Με τον Πάνο Καμμένο να απαντά: Εγώ έμεινα, η οικογένεια έφυγε (!!), καλό θα ήταν η οικογενεια να ανατρέχει στους «πατέρες» ειδικά σε περιόδους κρίσης ( τους ιδρυτές και τις ιδρυτικές αξίες της ΕΕ).

Εξευτελιστηκε για ακόμα μια φορά το τουρκικό λόμπι που πέρασε πληρωμένο δημοσίευμα κατά της Ελλάδας και του Πάνου Καμμένου, το οποίο φυσικά αναπαρήγαγαν καποιοι ντόπιοι μεταξύ των οποίων υπόδικοι μεγαλοαπατεώνες που κρύβονται πισω από «ενημερωτικά» σάιτ, αλλά και ρεμάλια που έπαιρναν μερτικό από την τουρκικη πρεζα παριστάνοντας μαλιστα τους «υπερπατριώτες»!

Υπομονή, έρχεται και η σειρά τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: