Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: «Με Παπασταύρου, Χαρδούβελη και Σκλαβούνη η ΝΔ δείχνει ξεκάθαρα πως είναι κόμμα των οφσόρ, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής»

ubs-bank


Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε προς τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, Χρ. Σκλαβούνη της UBS
Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τη ΝΔ «κόμμα των οφσόρ, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής» με αφορμή την υπόθεση του Χρ. Σκλαβούνη της UBS.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Μετά τον Στ. Παπασταύρου και τον Γκ. Χαρδούβελλη, η προσθήκη του Χρ. Σκλαβούνη στο παλμαρέ της ΝΔ δείχνει ξεκάθαρα πως η ΝΔ είναι το κόμμα των οφσόρ, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής.
Η UBS ελέγχεται ως ύποπτη για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής, οι οποίες είχαν περιέλθει στα χέρια των ελληνικών αρχών ήδη από το 2012. Ωστόσο, το 2013, ο Χρ. Σκλαβούνης , πρώην διευθυντής της στην Ελλάδα, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά τοποθετούμενος στην προεδρία του ΤΧΣ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, τοποθέτησε τον Χρ.Σκλαβούνη τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα των εμπειρογνωμόνων της, δίνοντας του μάλιστα το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης (http://nd.gr/sites/default/files/attachments/epikefalis-thematikon.pdf).
Τρανή απόδειξη ότι για τη ΝΔ η ανάδειξη σε θέση ευθύνης προϋποθέτει βιογραφικό εμπλοκής σε υποθέσεις διαφθοράς. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι έκθετοι για μια ακόμα φορά για τις αμαρτωλές τους σχέσεις με ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και οφείλουν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό.
netakias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: