Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

O κλασικός μ@λ@κας Ελληνας.Βρίζει τον Τσίπρα ..και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για τον Κούλη και το κλεφτοσόι της ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ

Ο κλασικός μ@λ@κας Ελλήνας ( που έλεγε παλιότερα ο Χαρυ Κλυνν ) είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στα social media βρίζει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί "κατέστρεψε" την χώρα ( μέσα σε ένα χρόνο ) και είπε ψέματα. Ενώ είχε χορτάσει με τις αλλήθειες των άλλων.

Πιο μ@λ@κας πεθαίνεις ή γίνεσαι η χαρά του Μητσοτακέικου ! 

Και εντάξει ας δεχθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν τα πήγαν καλά ...υπέγραψαν και μνημόνιο και πήραν σκληρά μέτρα.
Αλλά όμως ένα δεν έκαναν . Δεν υποτάχθηκαν στην διαπλοκή και δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί ...όλους αυτούς τους απατεώνες που στήριζαν και στηρίζουν την διαπλοκή και την κλεψιά εδώ και δεκαετίες. 
Αυτό μπορούσαν να κάνουν στις παρούσες συνθήκες αυτό κάνουν.
Αλλά που να πάρουν χαμπάρι κάποιοι Ελληνες. Εκεί κολλημένοι με την μοίρα τους . Πάνε γυρεύοντας να ξανά φέρουν όλο αυτό το πολιτικό σκηνικό της απάτης και της κλεψιάς.
Τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ , τους Νεοδημοκράτες και τα παρελκόμενα πανερογαρύφαλλα .Αυτούς που λήστεψαν το κράτος και το λαό . Αυτούς που έφεραν τα μνημόνια. Αυτούς που κάνουν πλάτες στους αλλους κλεφταράδες της   διαπλοκής,  τους  μιντιάρχες, τους εργολάβους και κάθε ειδών λαμόγια.
 Αυτός λοιπόν ο κλασικός μ@λ@κας έλληνας ...περιμένει την μέρα που θα πάρει εκδίκηση ...αν τυχόν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι τριευτυχισμένος επειδή θα τον "γλεντάνε" την επομένη μίας τέτοιας αποφράδας μέρας οι Κούληδες , οι Βενιζολοφώφηδες, οι Ψυχάρηδες , οι κομιστές Θεμιστοκλήδες ...και άλλα αρπακτικά .
Και μέσα σε αυτούς τους κλασικούς μ@λ@κες βάζουμε και τα αριστερά κόμματα και αποκόμματα που χύνουν χολή κατά  ΣΥΡΙΖΑ και λειτουργούν ως αλληλέγγυοι όλων των παραπάνω για να αρχίσουν να βάλουν -όπως λένε -τις επαναστατικές βάσεις απαγκύστρωσης από την ΕΕ και τα μνημόνια .
Μάλιστα εσχάτως παίζουν και με το brexit . Μάγκες όπως η Μυκονος με όλους του Αδώνιδες , Βαρδιτσιώτηδες, Κωστόπουλους, Κολλαγόνους κλπ δεν θα γίνει ποτέ Χολιγουντ, έτσι και η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ Βρετανία για να αντέξει ένα Grexit. Αρα συγκρίνετε ανόμοια πράγματα ...όπως πάντα στην Ελλάδα. 
Αρα ούτε με τους φιλελέδες ούτε και με τους αριστερο-εθνικιστομ@λ@κες πρέπει να είναι ο Ελληνας που δεν θέλει να κατατάσει τον ευατό του στον κλασικό μ@λ@κα Ελληνα.
Γιαυτό και στηρίζουμε μέχρι σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τον Στηριζουμε ...οσο το πάει καλά στο θέμα της διαπλοκής και της εξόντωσης όλης αυτής της  πασοκοδεξιάς σαλαμούρας ...που κατέστρεψε την χώρα .
Οταν θα φύγει από αυτό τον στόχο εδώ θα ξεκινάει το Π@τ@ΝΑ ΟΛΑ Ν2
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: