Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Απαιτείται τώρα παρέμβαση του πρωθυπουργού για ανατροπή των μεθοδεύσεων Στουρνάρα

image.png

Τον νόμο του Νοεμβρίου 2015 χρησιμοποιεί ως κερκόπορτα ο Γιάννης Στουρνάρας για να παίξει βρώμικα παιχνίδια με τις διοικήσεις των τραπεζών. Δυστυχώς με την υποτονική εώς και ανύπαρκτη αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Δυστυχώς η συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου φρόντισε να τοποθετήσει την βόμβα που λέγεται Στουρνάρας, στα θεμέλια της Ελληνικής οικονομίας, ακόμα και μετά την φυγή τους. Αυτόν τον άνθρωπο που αναπτύχθηκε μέσα στο παρακράτος Σημίτη και υπηρέτησε τους μεγαλύτερους…καταχραστές δημοσίου πλούτου. Σήμερα αυτός ο άνθρωπος πρωτοστατεί στην εξυπηρετηση ξένων κέντρων στις διοικήσεις των τραπεζών. Που όμως ανακεφαλαιοποιούνται εδώ και 6 χρόνια με δημόσιο χρήμα, άρα τον πρώτο λόγο για τις διοικήσεις θα πρέπει να τον έχει το Ελληνικό κράτος.

Επειδή λοιπόν η αντίδραση του κυρίου Τσακαλώτου κρίνεται υποτονική, ελπίζουμε αυτό να μην οφείλεται ούτε στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί επί δεκαετίες με τον κύριο Στουρνάρα, ούτε με το γεγονός ότι η συζυγος του εργάζεται στην ΤτΕ, η παρέμβαση του πρωθυπουργού για να ανατρέψει αυτά τα δόλια σχέδια, κρίνεται επιβεβλημένη.

Ειδ’ άλλως η Ελλάδα θα βρεθεί χωρίς τραπεζικό σύστημα, τώρα που η συμβολή του στην προσπάθεια ανάκαμψης θεωρείται επιβεβλημένη. Εάν περάσουν οι σχεδιασμοί Στουρνάρα, για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: