Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Το δημοψήφισμα που γκρέμισε την συμμορία των διεφθαρμένων και απέδειξε ότι υπάρχει Ελληνική ψυχή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙ 17 ΩΡΕΣ 27 ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ

Η επέτειος όπου ο Ελληνικός λαός στάθηκε όρθιος απέναντι στην τρομοκρατία, την προπαγάνδα, την συκοφαντία. Απέναντι στο μαύρο μέτωπο που σύσσωμο απαιτούσε την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας ώστε να επανέλθει στην εξουσία και να διασφαλίσει όχι μόνον την ατιμωρησία του, αλλά και την συνέχιση της εξουσίας υπό την συμμμορία των διεφθαρμένων.

Ήταν τότε που η κάστα των εθνικών μειοδοτών τρομοκρατούσε τον κόσμο διαβεβαιώνοντας τους ότι «ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σήμαινε έξοδος από το Ευρώ και την ΕΕ», επιχείρημα που αναμασούν ακόμα και σήμερα οι αποστάτες της διαπλοκής αποδεικνύοντας την στενή σχέση και το βρώμικο παιχνίδι που έπαιζαν ακόμα και τότε. Ήταν αυτοί που από την πρώτη στιγμή της πτώσης Σαμαρά – Βενιζέλου άσκησαν την χυδαιότερη, πλέον προδοτική αντιπολίτευση που γνώρισε η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Πολιτικοί τρομοκράτες καλούσαν τους πολίτες να βγάλουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες για να μην τους τα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με συνεχή ταξίδια τους στο εξωτερικό, καλούσαν τους εταίρους να μην δώσουν τίποτα στην κυβέρνηση, προκειμένου να πέσει και να επανέλθουν στην εξουσία για να τα δώσουν όλα. Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματευόταν, αυτοί αντί να την καλέσουν να διαπραγματευτεί σκληρότερα, την καλούσαν να… υπογράψει άνευ όρων (!!) διαδίδοντας ψευδώς στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα ήταν παράδεισος και την κατέστρεψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ! Μιλάμε για εθνικό σαμποτάζ που δύσκολα θα βρεις ιστορικό προηγούμενο…

Την στιγμή λοιπόν που σύσσωμο το μαύρο μέτωπο καλούσε την κυβέρνηση να υπογράψει το σχέδιοι Γιουνκέρ, αφοπλίζοντας την από κάθε διαπραγματευτικό πλεονέκτημα, ήλθε το δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα που με το συντριπτικό ΟΧΙ, έδωσε τα όπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό να κάτσει στο τραπέζι και να καθηλώσει 27 ηγέτες έως ότου πάρει μία συμφωνία ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από το μνημόνιο Παπανδρέου και φυσικά από την πρόταση Γιουνκέρ.

Πολλοί παριστάνουν πως δεν γνώριζαν ότι η μεταφορά του συνόλου της δημόσιας περιουσίας είχε συμφωνηθεί να μεταβιβαστεί σε εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο και αποκλειστική χρήση την πώληση για την αποπληρωμή του χρέους.

Με την συμφωνία επετεύχθει να μείνει το ταμείο στην Ελλάδα και το 50% των εσόδων, που περιελάμβαναν πλέον και την εκμετάλλευση, όχι μόνον την πώληση, να μην πέσουν στο βαρέλι δίχως πάτο που ονομαζόταν αποπληρωμή του χρέους.

Κάποιοι ακόμα επιμένουν να μην αναγνωρίζουν ότι αυτή η συμφωνία λύτρωσε την Ελλάδα από το Βρετανικό δίκαιο και την επανέφερε στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την ασυλία λόγω Εθνικής κυριαρχίας. Αυτό ήταν και το βασικότερο βήμα για μία κυβέρνηση που πραγματικά ήθελε «να βγάλει την χώρα από το μνημόνιο.

Κάποιοι ακόμα να κατανοήσουν αυτό που έγραφε το Ολυμπία πριν ακόμα το δημοψήφισμα, ότι η συμφωνία που θα πρότεινε η Ελλάδα στην ουσία την απελευθέρωνε από τα νύχια του ΔΝΤ. Σήμερα το ΔΝΤ είναι ουσιαστικά εκτός συμφωνίας και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που το πέταξε χωρίς άτακτη χρεωκοπία και κατάσχεση δημόσιας περιουσίας.

Επίσης, κάποια παπαγαλάκια του μαύρου μετώπου επιμένουν να αναμασούν την καραμέλα ότι «το δημοψήφισμα κόστισε δις στον Ελληνικό λαό». Ρεσιτάλ αγραμματοσύνης και γκαιμπελισμού, αφού το δημοψήφισμα λύτρωσε την Ελλάδα από τουλάχιστον 26 δις ευρώ. Τα 20, μόνον από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Και αυτό φαίνεται τώρα αφού το 2015 ήταν η πρώτη χρονιά που το χρέος μειώθηκε, έπειτα από το 2009! Πως ακριβώς λοιπόν η συμφωνία «χρέωσε την Ελλάδα δεκάδες δις» αφού το χρέος μειώθηκε;

Και βέβαια τα μέτρα είναι σκληρά. Έχει όμως τεράστια διαφορά το να πάρεις σκληρά μέτρα, μετατρέποντας παράλληλα το σύνολο του χρέους σου σε ενυπόθηκο με βρετανικό δίκαιο και να δίνεις εκατοντάδες δις στις τράπεζες για να καλύπτεις θαλασσοδάνεια. Αυτό ονομάζεται εκποίηση της χώρας και πορεία προς την άτακτη χρεωκοπία.

Το να πάρεις όμως σκληρά μέτρα διατηρώντας την κυριαρχία σου, επαναφέροντας το χρέος από ενυπόθηκο σε ομολογιακό και να μην επιτρέπεις να δοθεί η περιουσία σου ως εγγυοδοσία για το χρέος, αυτό ονομάζεται ελπίδα. Και αν η Ελλάδα στο τέλος σωθεί, το δημοψήφισμα του Ιούλη θα γραφτεί στην ιστορία ως η αρχή της σωτηρίας της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: