Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Δημοσκόπηση ΣΟΚ: Εκτός βουλής το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τη συμπόρευση με τη Δεξιά

Η Φώφη Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά


Εκτός βουλής το θλιβερό παράρτημα της Δεξιάς και το παραμάγαζο της διαπλοκής



Η Φώφη Γεννηματά θα έπρεπε να το περιμένει. Η συμπόρευση με τη Δεξιά και η σύμπλευση με τη διαπλοκή έχουν το τίμημά τους. Στην περίπτωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ η μετατροπή του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος σε παράρτημα της Δεξιάς ισοδυναμεί με ολέθριο σφάλμα. Στην περίπτωση της ψήφισης του εκλογικού νόμου οι μάσκες έπεσαν. Η Φώφη Γεννηματά απαρνήθηκε τις θέσεις του κόμματός της και όσα η ίδια δήλωνε, πιστεύοντας ότι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι καταψήφισε την απλή αναλογική. Πίστεψε η Φώφη Γεννηματά ότι θα της δώσει η Δεξιά κάποιο ξεροκόμματο, κάποιο υπουργείο και ότι θα την κρατήσει στη ζωή. Όμως, "οι σουλτάνοι σκοτώνουν τους υποτακτικούς". 
Τα μηνύματα δεν είναι καλά. Ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας βράζει με την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να γίνει η ουρά της Δεξιάς. Σε κρυφή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τα τελευταία 24ωρα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εκτός βουλής με ποσοστό κοντά στο 2.7%. Σε λίγο καιρό ούτε οι δημοσκόποι της διαπλοκής θα μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους. Πόσα σπόρια να δώσουν στη θλιβερή Φώφη και στο ΠΑΣΟΚ;
Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές "Ο κατήφορος για το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει τέλος. Εξάλλου, όποιος θέλει τη Δεξιά δεν χρειάζεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να ψηφίσει απευθείας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία". 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: