Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Οι στροβιλισμοί του Βήματος: Ο φαύλος Κυριάκος και ο ηγέτης Τσίπρας

Το «καθεστώς Τσίπρα» αποτελεί ένα από τα τελευταία αντικυβερνητικά «χτυπήματα» (μεταφορικά και κυριολεκτικά) του ΔΟΛ για το οποίο, άλλωστε, έδωσε, ήδη, «απάντηση» το Μέγαρο Μαξίμου.

BHMA


Η γάτα τρελάθηκε

Ωστόσο, η… γάτα της Μιχαλακοπούλου δεν ήταν πάντα τόσο εχθρική. Σε προεκλογικές περιόδους «ΤΑ ΝΕΑ» δεν εφείσθησαν σε, περίπου, διθυραμβικά πρωτοσέλιδα υπέρ του Αλέξη Τσίπρα. Όταν, όμως, διαφάνηκε πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα πραγματοποιηθεί κανονικά τα πρωτοσέλιδα του ΔΟΛ άλλαξαν χρωματισμό, δημιουργώντας μία εξαιρετικά αλλοπρόσαλλη εικόνα.

PROTOSELIDA


Ο φαύλος Κυριάκος

Η ένταση των στροβιλισμών αποτυπώνεται και από ένα παλιό μήνυμα, στο twitter, του διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, όπως θυμίζει το enimerosi24, είχε αποκαλέσει «φαύλο» τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο δεύτερος θήτευε στον υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης. Ένα μήνυμα το οποίο είχε προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και του Ανδρέα Ψυχάρη.

MHNYMATA

Ο ίδιος δημοσιογράφος, ο Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος όταν βυθίζεται στις πολύτιμες σκέψεις του το πρόσωπό του καταλαμβάνεται από μία κόκκινη συμπαθητική αψάδα, δεν άντεξε το προηγούμενο διάστημα και αναφερόμενος στις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», ευαγές συγκοινωνούν του ΔΟΛ, στηλίτευσε -και πάλι διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει- δύο από τους βασικούς μετόχους του μεγάλου καναλιού.
KARAKOUSHS


Στο μήνυμα αυτό του διευθυντή του «Βήματος» αναφέρθηκε και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε παρέμβασή του στη Βουλή. Φθάσαμε στο σημείο -δήλωσε ο κ. Παππάς- ο διευθυντής ενός εκ των συγκροτημάτων που μετέχει στο «MEGA» να ζητά από τους ιδιοκτήτες των άλλων δύο ομίλων που μετέχουν να βάλουν χρήματα επειδή μέσω του καναλιού απέκτησαν ισχύ και χρήμα.

“Έχουμε διπλή παραδοχή” είπε ο υπουργός Επικρατείας “ότι όχι μόνο δεν είναι βιώσιμα τα κανάλια αλλά ότι χρησιμοποιούνταν για αλλότριους σκοπούς, για να γεννηθεί ισχύς και χρήμα. Ήταν σοκαριστική παραδοχή. Πολλές φορές το πολιτικό προσωπικό έπεφτε στην παγίδα να γοητεύεται από την εφήμερη αγάπη τηλεσχολιαστών με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση”, συμπλήρωσε.
Όσο πιο έντονα τα αδιέξοδα τόσο πιο έντονη και η παράκρουση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: