Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

SIEMENS: Έρχεται ο απόλυτος διασυρμός των Μητσοτάκηδων - Αποκαλύψεις που καίνε

Η οικογένεια Μητσοτάκη
Η οικογένεια Μητσοτάκη



Αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ για την "Αγία Οικογένεια"



Έφτασε όπως όλα δείχνουν η ώρα της αλήθειας για μία από τις οικογένειες που έχουν προκαλέσει τα πάνδεινα, εδώ και δεκαετίες, σε αυτόν τον τόπο.
Κρατήστε αυτό που γράφουμε: Το επόμενο χρονικό διάστημα οι αποκαλύψεις για τη σχέση της οικογένειας των δράκων με το σκάνδαλο της Siemens θα λάβουν μορφή χιονοστιβάδας. 
Ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί ακριβώς ποια είναι η "Αγία Οικογένεια" και ποια η σχέση της με τον γερμανικό κολοσσό και το σκάνδαλο των σκανδάλων, που γίνεται προσπάθεια να κουκουλωθεί από το... "κύκλωμα". 
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ο απόλυτος διασυρμός εκλεκτού μέλους της οικογένειας των δράκων, για το κύκλωμα που είχε στήσει, για τις σχέσεις με τους κατηγορούμενους Χριστοφοράκο και Καραβέλα. 
Ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιοι είναι αυτοί που του κουνούν το δάχτυλο, ποιοι ζητούν απολύσεις και μείωση του δημόσιου τομέα. Ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι η πολιτική σκηνή τους ανήκει κληρονομικώ δικαίω.
Παρέα με την "Αγία Οικογένεια" θα διασυρθεί ένα ολόκληρο παρα -σύστημα. Μείνετε συντονισμένοι.
ΥΓ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει για τα δανεικά και αγύριστα που τσέπωσε από την Τράπεζα Πειραιώς και τα πληρώνουν τώρα οι Έλληνες;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: