Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η Φώφη τελειώνει Βενιζέλο, Λοβέρδο και ΣΙΑ

Μια ωραία ατμόσφαιρα
Μια ωραία ατμόσφαιρα
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ


Την ευκαιρία που έψαχνε από καιρό για να απαλλαγεί από τον Βενιζέλο, φαινεται ότι … αποφάσισε να βρει η Φωφη Γεννηματά, στο θέμα της απλής αναλογικής.
Πληροφορίες το που προέρχονται από “τρίτη” πηγή, αναφέρουν ότι ο κύβος ερρίφθη για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενω ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξαν και σημαντικές προσωπικότητες των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, κατά πάσα βεβαιότητα θα υπερψηφίσει έστω και με αστερίσκους την απλή αναλογική και: Θα δει να απομακρύνονται από το ΠΑΣΟΚ ο Ευ Βενιζέλος, ο Αν Λοβέρδος, και κατα πάσα πιθανότητα μια σειρά στελεχών που πρόσκεινται στον πρώην Α/δρο της κυβέρνησης Σαμαρα, όπως ο Οδ Κωνσταντινόπουλος και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Το ίδιο θα συμβεί και στο Ευρωκοινοβούλιο με την Ευα Καϊλή που ήταν προσωπική επιλογή Βενιζέλου στο ευρωψηφοδέλτιο. Από την άλλη όμως το επιτελείο της επικεφαλής της Δημ Συμπ εκτιμά ότι ετσι δίνεται η ευκαιρία για πλήρη εξωραισμό της εικόνας της από τον πολιτικο συναγελασμό με τη ΝΔ του Σαμαρά και τον νεοφιλελευθερισμό του Κυριάκου, με ταυτόχρονη ταυτοποίηση της στον προοδευτικό χώρο, ενώ παράλληλα θα προλάβει να θεσμοθετηθεί ως ο τρίτος πόλος, μετά και την προσχώρηση του Ποταμιού στη ΝΔ του Κυριακου…
ΠΗΓΗ: thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: