Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Και η γελοιότητα έχει τα όριά της...Η μάχη των μαχών για τις τηλεοπτικές άδειες σε πλήρη εξέλιξηΣτα πλαίσια του πολέμου που έχει κηρύξει η διαπλοκή στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ οι στρατευμένοι νεοφιλελέ Μαραντζίδης/ΠΑΜΑΚ και Κοσιώνη/ΣΚΑΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία: ο πρώτος υποδύεται τον αντικειμενικό καθηγητή/δημοσκόπο και η άλλη, η "της οικογενείας" Μητσοτάκη, την ...δημοσιογράφο.Το θεατρικό της διαπλοκής όμως είχε προαναγγελθεί με ακρίβεια χιλιοστού (Η διαπλοκή καίει ένα ένα τα χαρτιά της χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα... σειρά τώρα έχουν οι "δημοσκόποι"εδώ). Αλλά ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας: Δείτε την "δημοσκόπηση" εδώ και τα "ευρήματά" της εδώ. Μικρό δείγμα: 
 "Με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με 24% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,5%.
Παρόλο που η Ένωση Κεντρώων και Δημοκρατική Συμπαράταξη ισοψηφούν στην πέμπτη θέση με 4,5%, πρώτος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός προκρίνεται ο Βασίλης Λεβέντης, με το 27% των ερωτηθέντων να έχει θετική ή πολύ θετική άποψη για αυτόν."
Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου